[愛嫖交流/分享] 太淫賤.終於俾人屌爆?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期三下午去BT玩.啪左 事後丸 065524m4eewt4gmgeeiz4t.jpg
個波好能漲.兩點入場七條.玩到五點幾.又執幾條鵰.
欢樂谷好能滿足.下面食完幾條鵰.大佬上面都要食餐好
跟住去馬場先駿廊
星期五黃雨都北上.做trade老細收手.自己大把錢 IMG_20240528_065157.jpg Screenshot_2024-05-28-06-49-03-707_com.megahub.brightsmart.mtrader.activity.jpg Screenshot_2024-05-28-06-48-53-028_com.megahub.brightsmart.mtrader.activity.jpg
流動資金都五十幾.要啜米青.約小鮮肉.先 Screenshot_2024-05-25-04-30-11-041_com.miui.screenshot-edit.jpg 淘米撈.食.再上東佳啜 Screenshot_2024-05-25-04-31-01-516_com.miui.screenshot-edit.jpg 米青.依見小鮮肉好能鳩頭好能硬. chok 欢樂谷口好能high .啜米青噴到濁鼻.
星期六約左六點旺角食飯.四點幾上BT.乜人山人海.蒸氣滿人.暗室通道塞滿人.房爆.成個暗室就咁玩.叫床欢樂聲响遍.就係通道俾插兩次.再如圖做龍尾 04_47_54_163428h06qiubua7zi4qy6.jpeg .欢樂完.去食飯
星期日在家賭馬.六點幾跑完去旺角食的嘢.八點幾上GG.GG五.六日可過夜.過夜可出亍再返來.都係收140.所以很受大陸客欢迎.
這個時段陸2港1.陸药平.個個都啪左.支支都硬如鐵.玩下溝通下.又攞V7.入佢群組.又有小鮮肉生力軍.玩到十點.俾班陸仔捉上牛魔王. 075007aoknzi7ooiz99t92.jpg 俾人輪左一陣.
終於發生俾人屌爆?袋!中出左.米青射入欢樂谷.睇件菜係有戴.爆袋.冇法速清潔後走人.返屋企搽药

星期一去油麻地七樓、壹同、.驗血.見輔導.想見醫生睇下欢樂谷.叫落三樓紅屋仔.醫生望下.話欢樂谷唔舒服.依的叫自己去直腸.肛科..
星期二.自已有醫療券.上去深圳睇?

討論

我以前:出錢嫖人妻女笑呵呵 而今時.淫乸揀雕俾插欢樂多 我唔係老舉.現怕人七大發表於 2024-5-28 13:21

想起約左小鮮肉北上 154150nz03ve30ivu3juki.jpg 154152j0pcpcj4qv0phv2h.jpg 整間浪漫時租房 IMG_20240531_010106.jpg 暢玩
再在浴缸圓水中性交之夢(同囡次次唔肯..話泵水入子宮.欢樂谷洗腸笑哈哈( IMG_20240531_010037.jpg IMG_20240531_005425.jpg
回覆 讚好 0 不讚 1 使用道具

今日玩期指. 1000037528.jpg 冇上深圳.條小鮮肉爆袋冇有怕.欢樂谷俾人輪要休息下.星期四小鮮肉話得閒.咁.上去同佢打真軍.中出.玩完去大漁鐵板燒
回覆 讚好 不讚 使用道具

小鮮肉話明天唔得.改星期五

.昨晚空左期指. 1000037621.jpg 今早即平倉又執兩千幾.明天约小鮮肉.食好.上東佳租夠三個鐘.試真軍中出
唸下點玩.兄弟有乜建議

1000037624.jpg 有間浪漫時租房. 1000037623.jpg 圆床.浴紅.尤其未試過浴缸同囡水中性交.今次可试水中肛交

1000037621.jpg 細期執二千零咪時租毫的食好的

昨晚細夜期.執左百七,夠俾時租 IMG-20240531-WA0002.jpg
昨早又去全港最平,性病,皮膚医生李祖祺, IMG-20240531-WA0003.jpg 又俾320,去男同桑拿同十幾個全裸撫摸,玩,真係好多病,今年去過五次李祖祺,红屋仔及壹同,又中新冠,流感,就快過三個月免役,最怕前列唔香,新冠,流感香

昨上午股市收市.淫心頂唔住.帶定8個袋.約到件夜更保安小鮮肉.先同佢去榮耀食的野. 1000037736.jpg
話同佢上貴興開心先 1000037740.jpg
開完心落嚟食打邊爐 1000037732.jpg

以前叫鸡濑閪啜閪计 IMG_20231208_060222.jpg
而家上去俾小鮮肉 IMG_20240602_034411.jpg [attachimg]17491873[/attachim

同小鮮肉吹簫啜米青 IMG_20240602_034302.jpg

討論

桑拿講玩波.我都有B級波.另外的玩健身的胸肌.有另外情趣.有的0仔唔係好似我得死能賓州.屌到佢.佢潮吹會射精.玩囡群交好難.玩男同群交.同只俾一百幾十.可以屌到你唔屌.可以插一陣又屌第個.又有好多同你吹簫.同你瀬我 發表於 2024-6-9 07:20
天氣咁.冇北上..但唔俾人屌下唔得.五.六又上桑拿.昨晚桑拿人山人海.玩左三個鐘.每個鐘上牛魔王俾人輪、輪完休息下.先後輪左三輪.俾人屌左十幾Q.玩到夠攞埋南下小鮮肉V7.今早羅右痛.但好能滿足 發表於 2024-6-9 07:30

樓主| 發表於 6 天前 用手機發表 | 顯示全部樓層
咸記炮手 發表於 2024-6-2 03:55
以前叫鸡濑閪啜閪计
而家上去俾小鮮肉[attachimg]17491873[/attachim

阿七,乜你飲女熱啤(尿),食女黄金糕(屎),重吾夠,而家淪落
到比人吊屎忽!!好野!!!

我當然仍係鍾意女人.俾人屌屎忽.淪落!!但原來俾人屌都好過引.一日可以俾屌十幾次.屌鸡最多三次..兼一俾人插就叫床好high,俾人屌真好醜..但前列腺焗食女蒙.打廢柴針.變波大BB賓州.咁去叫鸡都係瀬閪點知一去男同桑拿就上引.但BT.GG太淫亂及人多.衛生空氣但上親去玩兩三個鐘一定俾人屌十零次(大部份1仔或10仔的鳩都係過下鳩引插一陣.到夠喉先大戰出嘢走人)一個星期兩次依半年都俾人屌過三百次.病左好多次.我快七十唔怕惹猴痘愛滋.怕惹流感.新冠.個的會即死玩小鮮肉一個唔夠引.上得桑拿多遲早俾人屌爆.瀬屎.但唔理.但求屌得過引.後果?
大哥你幾時改咗口味架?

原來俾人屌係好過引.好似個日當Q完玩口爆.休息一輪去浴室洗完.返上床再休息.我哋唔係同性戀個的會klSS.但啜下蓮.玩下賓州.而小鮮肉條州出完都尚有4吋同幾粗屬中大.玩一陣就硬.同佢一吹 https ...

吹爆真係好過引.條鸠chok住出.不過我係同北上小鮮肉吹爆.啜米青