[唱K-GF] 夜場重開畀個位大家發表下

yoyo830 發表於 2022-6-6 21:23
講真,疫情停左,好多野由頭黎過,要玩真係要洗樓咁去,再加上媽咪好多未必做返,所以又要由頭黎過,要搵場試場都唔易,如果日本有得玩返,我寧可返去玩好過

以香港既質素和態度,要洗樓就免了
全部熟媽咪都有keep 聯絡,梗係check 好哂行情先出發 (如果我仲玩既話)。
疫情前,我落日本NC 仲多過落香港既,班女無論氣質、談吐、半推半就的尺度,都同25年前的香港陀地靚妹有近似之處,猶如時光倒流,十分治癒
Cyberkim 發表於 2022-6-7 10:30
回復 cyberkencyber ##50 的帖子

以前山林道雖然貴啲,但係啲女起碼後生,同埋有啲都好玩得,試過有條女肯同我個朋友玩輸咗枚除衫,結果佢哋兩個最後都剝光豬。😂

間場我都識人,仲寫過極精彩的系列報告 / 回憶錄。
後期,我認為全場最精彩的,係佢張單…
佢啲大班,亦令我明白到,要對自己班(其他場的)熟媽咪更加感恩。
以前我都會間中上去燒吓銀紙(真係純粹燒銀紙,無其他),
依家退出了,呢類富貴場,就留番俾其他更有實力既大大上了。
Cyberkim 發表於 2022-6-7 10:30
回復 cyberkencyber ##50 的帖子

以前山林道雖然貴啲,但係啲女起碼後生,同埋有啲都好玩得,試過有條女肯同我個朋友玩輸咗枚除衫,結果佢哋兩個最後都剝光豬。😂

衣家山林咩價位?1200/hr ?
sfiopzxc 發表於 2022-6-7 12:25
衣家山林咩價位?1200/hr ?

我在2019年9月的報告:
shan lam2.jpg
基本 $1140 / hr 係正常價 (玩幾粒鐘或以上,已包普通劈酒.即啤酒數枝)
如上圖,有事早走,就千三 / hr
試過完全唔啱坐,即走,就千七 / hr

雖然係三年前的價位,但現在比當年平的可能性應該較細。

cyberkencyber 發表於 2022-6-7 13:14

基本 $1140 / hr 係正常價 (玩幾粒鐘或以上,已包普通劈酒.即啤酒數枝)

咁都得~  當我地水魚...

去返普通場玩下算啦  上星期上左明豬都可以~~~ 去廁所時都見到有靚女
老點 發表於 2022-6-7 14:04

去返普通場玩下算啦  上星期上左明豬都可以~~~ 去廁所時都見到有靚女

明豬您坐左邊個?靚嗎?
cyberkencyber 發表於 2022-6-7 13:14

2021年去玩4個鍾到,換左一次女大概5K, 酒錢就唔記得因為系我朋友埋, 應該同灣仔差唔多吧7-8k 一set, 個場裝修已經比較舊,如果d女比灣仔好玩可以試下既,衣家尖東/灣仔d女全部齋坐同飲
老點 發表於 2022-6-7 14:04

疫前都時常有去明珠飲番幾杯,但都係陀北多,陀地佔少數。而且質素......
茶仔坐兩粒鍾,通常1400-1500。而家唔知乜價錢了。
sfiopzxc 發表於 2022-6-7 15:20
2021年去玩4個鍾到,換左一次女大概5K, 酒錢就唔記得因為系我朋友埋, 應該同灣仔差唔多吧7-8k 一set, 個場裝修已經比較舊,如果d女比灣仔好玩可以試下既,衣家尖東/灣仔d女全部齋坐同飲

即使TST,我唔開大酒,好少玩到5K.
有次半會所晚舞五粒鐘,本來過硬5K,但張單(斷鐘計)竟比預期大幅平了(之前明明千一,突然變咗八舊幾),結果又係四千多落樓。
(從來唔知啲場點計,剩知早埋斷鐘多數貴,遲埋斷鐘有時平)

灣仔7-8k 一set,已屬上等人層次,唔太關我事。
有次半會所夾硬質多條女俾我,就係想局我玩7k 一set (打孖坐)。
當時我斷然拒絕,同佢哋不歡而散。
事後有啲後悔,因為果場其實係3P局嚟(會喺房玩得好癲),
但我唔就範,已俾媽咪同囡囡視為Cheap 精,之後再去已無運行(件激情19歲已經唔啋我)

疫情前雖然都幾好玩(有時),但始終所費不菲;
時移世易,今時今日未必會再咁花錢,往事只能回味。

回復 sfiopzxc ##63 的帖子

2020疫情開始後,冇去過啦,都唔知執咗未,不過有開都一定天價啦,今時今日,tst有後生啲嘅陀地坐,加埋酒$,一晚起碼要四千幾至五千落樓,仲係講緊齋坐3至4粒鐘唔出街喎.
cyberkencyber 發表於 2022-6-7 17:13
即使TST,我唔開大酒,好少玩到5K.
有次半會所晚舞五粒鐘,本來過硬5K,但張單(斷鐘計)竟比預期大幅平了( ...

岩呀 最憎d埸焗客玩多條女~ cheap都係咁話.  唔想使咁多就係唔想.  
依家D場暫時都無乜新女啦, 之前D女無工返好多都轉晒拳手(係D酒吧偷開,有客就CALL女坐枱($300/鐘老MIN 3粒鐘,D女袋晒, 好過返NC啦).
happyq88 發表於 2022-6-9 21:54
依家D場暫時都無乜新女啦, 之前D女無工返好多都轉晒拳手(係D酒吧偷開,有客就CALL女坐枱($300/鐘老MIN 3粒鐘,D女袋晒, 好過返NC啦).

邊度有衣d酒吧,師兄可以介紹嗎
回復 一直企硬 ##1 的帖子

其實都冇嘜好寫,不過真係太耐冇玩,就update下我既遭遇,都係前幾天發生,食飯前幾丁友旺角金記坐下,係有一同二樓嗰間,三點幾到都係爆埸要等,入房半個鐘開始派女,其實冇期望應該冇失望,但都唔好咁吖,都係真金白銀四五舊水一個鐘,比翻小小尊嚴啲客吖,嗰班雌性物體唔好話比錢,倒貼都頂唔緊,最後坐下自己幾丁友飲吓玩咗兩個鐘去食飯,媽咪話夜晚多女啲,叫我哋食完飯再黎。
男人就係咁L賤格,我哋竟然食完飯飲大兩杯屎水又上去,情況一樣咁恐怖,雖然醉醉哋但都接受唔到,坐咗一粒鐘埋單走人轉場去四樓輝記,又係爆到七彩😓,可能細佬以前係度燒唔小銀紙,媽咪都班到間房同帶到女比我哋,質素麻….,經歷個金記我覺得應該都冇得再衰,但絕對唔係好,媽咪都應該盡晒力,一件陀北樣ok叫做好玩但機場身形,另一個陀地後生様衰,再另一個後生MK葉問,咁就坐咗兩個鐘人頭二千😓,總結全日所謂跳舞駛咗四千幾,真係冇L謂謂唔知做乜九,短期內我諗都唔會再去😓
去完登打士七樓坐咗個阿婆,好耐無去分別不大啤酒夠凍既
bbben 發表於 2022-6-10 16:28
回復 一直企硬 ##1 的帖子

其實都冇嘜好寫,不過真係太耐冇玩,就update下我既遭遇,都係前幾天發生,食飯 ...

吳好玩就算吳駛錢都冇意思
回復 sfiopzxc ##9 的帖子

咁不如自己約班朋友飲?!
mybbking 發表於 2022-6-11 04:41
回復 sfiopzxc ##9 的帖子

咁不如自己約班朋友飲?!

不如話 約d女仔朋友出黎飲 好過
老點 發表於 2022-6-11 15:56
不如話 約d女仔朋友出黎飲 好過

人大左,女仔朋友都越來越少, 尤其係結咗婚後,只可以去夜仔玩攞返年輕嗰種感覺麻
已經好耐冇出嚟。
有舊Mami message 話轉左埸,甘就去捧下,純粹八下時下咩環境。
坐左個目測50+
純飲酒傾下計。
乜尼D年紀都有….

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-13 04:34