[愛嫖交流/分享] 開關後企企,鸡頭帶,足浴開大實地實價

尾面仲有幾檔呀,上星期六先睇完,150,20多至30多歲都有。
回復 Alandavid ##2 的帖子

多謝師兄的提供啊
FLAMEFROG66 發表於 2023-5-24 23:47
尾面仲有幾檔呀,上星期六先睇完,150,20多至30多歲都有。

尾西?150,近边度.我明天去睇睇
咸記炮手 發表於 2023-5-25 12:59
尾西?150,近边度.我明天去睇睇

20幾歲百五蚊消息冇頭冇尾,祝你好運!
回復 咸記炮手 ##24 的帖子

西村不嬲都係那幾個支頭,咁多年都係那幾絛巷!19年130,家下150。
FLAMEFROG66 發表於 2023-5-26 04:12
回復 咸記炮手 ##24 的帖子

西村不嬲都係那幾個支頭,咁多年都係那幾絛巷!19年130,家下150。

我上次7/4去,有200,有250姊姊仔,我老友要打真軍,妹仔要500,佢上馬,件妹仔低低地
speedingmolly2 發表於 2023-5-23 22:04
咸記哥你至愛嘅負十

06_42_39_220241585o4dheh4my83wt.jpeg 你就唔好喇,你映晒的大媽出哩,除左依件,唔見晒,搅到我嗒唔到的重閪味,搅到下午上去新洲嗒返两件中出大媽兼去尾西昅下, Screenshot_2023-05-26-07-55-03-368_com.mi.globalbrowser.jpg 濑閪要有漱口水,唔係好似有人要感染要揼脱晒成口換假牙
中出就会,唉!!
回復 speedingmolly2 ##17 的帖子

廟街果批嫩口好多,但係冇咩新血,長期都係果批輪迴咁落去,仲有d係三年前已經黎做
咸記炮手 發表於 2023-5-26 08:06
你就唔好喇,你映晒的大媽出哩,除左依件,唔見晒,搅到我嗒唔到的重閪味,搅到下午上去新洲嗒返两件中出大媽兼去尾西昅下,濑閪要有漱口水,唔係好似有人要感染要揼脱晒成口換假牙
中出就会,唉!!

瀨閪又想安全,其實最好用口交膜
但未用過,唔知對男方、對女方嘅實際體驗係咪會差好遠?
咸記炮手 發表於 2023-5-26 08:06
你就唔好喇,你映晒的大媽出哩,除左依件,唔見晒,搅到我嗒唔到的重閪味,搅到下午上去新洲嗒返两件中出大媽兼去尾西昅下,濑閪要有漱口水,唔係好似有人要感染要揼脱晒成口換假牙
中出就会,唉!!

咸記大媽生命力之強,區區幾張相嚇吾到佢啦!
貴平兄 發表於 2023-5-26 15:09
回復 speedingmolly2 ##17 的帖子

廟街果批嫩口好多,但係冇咩新血,長期都係果批輪迴咁落去,仲有d係三年前已經黎做

我估計而加好人治港,同相關人士傾過偈,而家根本冇女落嚟,你睇以前三街盛況空前
到而家都未返到女,廟街都係,以前晚十一二點周街女,而家…
cyberbird 發表於 2023-5-26 15:20
瀨閪又想安全,其實最好用口交膜
但未用過,唔知對男方、對女方嘅實際體驗係咪會差好遠?

口交膜.晒能氣.買及用笨能實.我回家俾你睇
speedingmolly2 發表於 2023-5-26 16:48
我估計而加好人治港,同相關人士傾過偈,而家根本冇女落嚟,你睇以前三街盛況空前
到而家都未返到女,廟街都係,以前晚十一二點周街女,而家…

主要原因係國內高檔消費已經超過香港, 北上廣加成都, 快餐都3000人仔起 (中級品質), 高級貨要8000, 咁仲點會有人想來香港?

我以前係香港識的國內朋友, 10個有9個都唔再來, 反而叫我上上海/深圳搵佢地. 最後1個來香港都只係為左來行下....唉
gaspiar 發表於 2023-5-27 07:32
主要原因係國內高檔消費已經超過香港, 北上廣加成都, 快餐都3000人仔起 (中級品質), 高級貨要8000, 咁仲 ...

師兄咁你快啲去通知廟街班小姐姐啦
佢哋而家行上行落收緊300港1Q
條俾人屌到閪都腫埋呀陰公!

咸記炮手 發表於 2023-5-26 07:51
我上次7/4去,有200,有250姊姊仔,我老友要打真軍,妹仔要500,佢上馬,件妹仔低低地

西村150打真軍的,你可選戴套做,如女是要帶套,支頭會講,不合就不帶你去。前兩天東村有快餐200戴套做,後生女二十多歲。沙咀六時後支頭開工了,250公價,話女新到就變海鮮價300起,頂鬼知你新定舊咩!咁耐冇去!
FLAMEFROG66 發表於 2023-5-28 18:58
西村150打真軍的,你可選戴套做,如女是要帶套,支頭會講,不合就不帶你去。前兩天東村有快餐200戴套做, ...

你講的是四年多前西村,150北嫂,姊仔250,打真軍,
咀咀250,我的帖都有请
東村就間中有
今日有你講咁就唔使去廟亍
咸记
gaspiar 發表於 2023-5-27 07:32
主要原因係國內高檔消費已經超過香港, 北上廣加成都, 快餐都3000人仔起 (中級品質), 高級貨要8000, 咁仲 ...

我唔知你的消息從可而來,國內高質K T V囡有叫咁高
但一般叫的囡
從最近偷拍的視频,叫的囡都唔錯,
外圍囡都係3000
直上件囡屋企個的
楼鳳都係600到800

尚有而家係巴黎人鉄塔個的叫你甜心.
係美高梅天幕廣场的囡都係開價二千,質素我話就算中上

speedingmolly2 發表於 2023-5-27 21:55
師兄咁你快啲去通知廟街班小姐姐啦
佢哋而家行上行落收緊300港1Q
條俾人屌到閪都腫埋呀陰公!

講閪腫, IMG-20230505-WA0003.jpg IMG-20230505-WA0004.jpg IMG-20230505-WA0002.jpg IMG-20230505-WA0001.jpg
大陸的正廠仿制既偉哥,犀利士,利必勁,利必多軟膏,係淘宝免费俾埋你睇網上医生就買到,每次唔使十元,〈註要大陸身份証先得)
我H K睇黄綠,偉哥正廠470,副廠250
睇早洩去家计会,剩药利必勁套飧都2700,
搽利必多係鸠頭唔使二元,屌多两三倍時間
我大陸友叫親都犀利士,利必勁,再搽利必多,又硬,又耐
快飧閪腫
養生囡上房happy到拆天

看见这些大妈,真的没胆量去问价…

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-7-1 14:42