[一樓一] 囡囡真正舒服

囡囡高潮依下野都好睇彩数的。
絕對支持,謝謝分享
囡囡若有feel就會慢慢同你玩兼唔催鐘,你慢插又得,時快時慢又得,否則佢一早已經女上M字脚加turbo打樁機咁KO你。
人夾人啦,佢對你有feel,實舒服。
回復 kencmc #3 的帖子

震幾震並失神,即,高潮到
回復 ilovehyuna #19 的帖子

呢個可能只是痕的反應

呢 d 女真係可遇不可求!可能條女做完師兄高潮完,搾乾左 d 體力,做下個師兄已經變左死魚!

請問呢條女係邊度搵?幾耐之前?
albertwong 發表於 2015-5-28 10:41
無錯,女女性高潮時,你會feel到你弟弟好似比嘢吸住吸住咁,冇得扮㗎

絕對認同。
天大地大 發表於 2015-5-28 14:53
收家用嘅時候就最C服

ching呢句最真

RE: 囡囡真正舒服

試過囡囡唔夠喉話免費黎多劑,但我要留返屋企交功課婉拒左
每次吊完囡囡她都話好舒服
就算屌功幾勁, 條女係死魚都無用
話高潮即是交足戲,專業!
咁耐只試過一次舊相好係我出完之後,主動叫我指插佢(我同佢未試過,其他人我唔知)
帶套指插佢,其實我手倦想停(我出完真係無乜性趣繼續搞),約5分鐘佢先叫我停.
佢話我出完,佢剛剛就到,所以叫我用手幫幫忙....
試過同相好男上,一路慢插一路把弄佢豆豆,五六分鐘後相好開始呼吸急促,望住佢頸位、面開始紅起黎,跟住大聲同我講:「我黎啦!唔好停!」,我便加快速度插佢和玩佢豆豆,比佢夾到我細佬痛,我同佢講你夾到我好痛,佢話佢都唔想,控制唔到,最後相好黎左,我就因為比佢夾到痛都未出到!最後相好見佢攪到得咁,話幫我口爆,當然我無拒絕啦!
都要睇下當日條女心情好唔好,如果好當然有好嘢喇
試過一次, 無啦啦. 不過見佢夠晒皮咁樣真係一D 都唔過引. 大佬我俾錢緊係我舒服啦.  
未必真係舒服
It is all about skill plus luck. but pretty pointless though.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-10 08:16