[一樓一] 發利初级版交流區

最近下午行咗两次,唔多覺三樓有房貼住”朱千雪“。有冇師兄可以講吓房号?
khk 發表於 2016-7-14 15:50
最近下午行咗两次,唔多覺三樓有房貼住”朱千雪“。有冇師兄可以講吓房号?

304 Room A
with name tag on door
actually, there is no any name tag on her room anymore
GreenAdventurer 發表於 2016-7-14 17:18
用手機回應 路人ABC #960 的帖子

朱璇亦未返?

無錯,門口有貼“放假”。
khk 發表於 2016-7-14 15:50

Whatsapp問左,月尾返。
雙朱不在。無乜心機行,唔想返食早兩日果件……,最後試703尾房(最入左面),重慶白皮膚Linda,三十頭,幾淫叫我找她姊妹雙飛。但要换套我唔玩,加上初試無乜太大慾望。環吹可以,但加$的價格我覺得唔合理。
落油撚雀(快槍手要小心),見我笑笑口無乜反應,抹去油上套吹,吹功尚算不錯,好落咀頭,明顯想撚爆吹爆快收工果種,我叫佢慳d口水但俾心機享受,因為呢座大廈未有囡囡可以吹爆我。佢笑住换套。
先女上,時快時慢,慢到係可以極慢咁上下騎,我繞住手放在後腦,笑住望住佢。佢知道騎唔爆我,我就先玩對坐打樁,最後男上,期間大力插佢果陣乘機咀佢,咀幾吓碰碰車之後快插出野。俾完$蛇王完返公司收工。
最近發現幾層楼都有好多門不是貼替工,就是貼住90後。
701全巷貼替工,708果個一日替工90後(咪早兩日同一人),明顯係招客技……

有無人知翻版祖兒現在那裡?
GreenAdventurer 發表於 2016-7-14 19:42
用手機回應 路人ABC #966 的帖子

應該係三朱。有師兄話有個似朱晨麗?

未見過,在那單位?
8樓左邊行右邊最入果間
用手機回應 lulusa99 #962 的帖子

多謝回覆
Turtle 發表於 2016-7-14 20:35
8樓左邊行右邊最入果間

右邊最入凹入去那間?
四樓房尾有個妹妹仔幾好,不妨去睇下
路人ABC 發表於 2016-7-14 18:56
雙朱不在。無乜心機行,唔想返食早兩日果件……,最後試703尾房(最入左面),重慶白皮膚Linda,三十頭,幾淫 ...

師兄好勁呀!
回復 localhost11 #973 的帖子

ching 妹妹仔在那邊尾房,90後?
peterlove 發表於 2016-7-14 10:01
回復 馬賽對波圖 #937 的帖子

ching 請指點什麼是青蛙式翹脚?

女人瞓係度對腳好似反轉咗嘅青蛙咁翹實你,
條女出現呢種姿態因為同你做得開心,
翹實力唔俾你掹出嚟,令開心撐到幾耐得幾耐.
Turtle 發表於 2016-7-14 20:35
8樓左邊行右邊最入果間

未見個有人開工,可能我去得小
朱旋又話今日番?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-4 17:06