[一樓一] 發利初级版交流區

ching 們都推介朱千雪同朱旋
今日小弟就食唔到,去左2樓找長腳蟹

開門個下係著校服有D驚喜,走左幾轉都冇乜得擇就入去試下
佢個樣腳蟹真係有7分似 高度差小小 入到去洗白白有講有笑 好鬼健談
皮膚好滑手
比佢撚左陣雀就直入part 2了

上套吹左陣冇乜特別
到戲玉個下佢就黎料了 成個過程佢鬼投入
男上女下 捉到我實一實
轉後推之後就派子孫了

完左之後仲坐左陣係度傾偈 佢個真幾NICE下 又唔催鐘
交完家走個時就問佢平時開邊日
佢就話唔定 有緣就再見 :)

各位ching 可以一試
之前多人提雯雯食左,服務正常。但外形身形就被誇大,幾肥。唔返食!
GreenAdventurer 發表於 2016-7-14 17:18
用手機回應 路人ABC #960 的帖子

朱璇亦未返?

真係似朱璇?如果似我一定要扑佢!
Tongchan1 發表於 2016-7-16 01:41
之前多人提雯雯食左,服務正常。但外形身形就被誇大,幾肥。唔返食!

師兄,你幾時食?
GreenAdventurer 發表於 2016-7-16 11:12
用手機回應 Tongchan1 #981 的帖子

我會用大份去形容佢。

佢骨架大,所以比其他囡囡大份,但對堅波成正比。以服務計,已經赢左好多呃飯食囡囡。
朱璇今日返未?
路人ABC 發表於 2016-7-16 11:47
佢骨架大,所以比其他囡囡大份,但對堅波成正比。以服務計,已經赢左好多呃飯食囡囡。

已經唔係骨架大既問題。係肥。欣宜都堅波又大。公道服務係唔差,不過颜值就被吹大左。 同埋估唔到係TST出現依類型。旺角太子深水埗適合D。
GreenAdventurer 發表於 2016-7-16 11:12
用手機回應 Tongchan1 #981 的帖子

我會用大份去形容佢。

完全同意!
Tongchan1 發表於 2016-7-16 14:01
已經唔係骨架大既問題。係肥。欣宜都堅波又大。公道服務係唔差,不過颜值就被吹大左。 同埋估唔到係TST出現依類型。旺角太子深水埗適合D。

自從分開咗兩個版之後,呢到狂推果幾個囡囡都係吹大咗啦,兼且又單一化,以前啲女評反而有好多中肯評論。

說到底都係改版的錯
今日朱璇返工,第一時間返去温馨一番。同上次一樣咁正。
GreenAdventurer 發表於 2016-7-16 16:28
You good la...today my gf sticks with me...so...

咁無辦法甩身,咪當儲白兔仔,五隻百兔仔可换一次曳曳。
我曳完都立即去果欄買靚生果孝敬老虎。
回復 路人ABC #991 的帖子

師兄,她在什麼單位?
用手機回應 陽巨長 #990 的帖子

吾知以為成棟大厦得一隻鷄添啦,日日有人問又吾見D人出報告,心照啦😁😁
lovetosex 發表於 2016-7-16 17:20
用手機回應 陽巨長 #990 的帖子

吾知以為成棟大厦得一隻鷄添啦,日日有人問又吾見D人出報告,心照啦😁😁

同樣係500 富士合宜大把選擇 發利d女普遍都麻麻地
用手機回應 kitfit #997 的帖子

發利500好似吾多,600就大把,但重点係呢度D人好似成日講甚麼九十后,講真有冇呢條都成問題,就算有我都吾會吊,D人講到佢成日爆鐘,咁咪殘九哂囉,笑死人!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-23 14:04