[其他] 你地叫雞咁耐遇過D咩ON9雞!

2. 試過一次揾相熟囡囡, 去到房見佢係到喊, 隔離房個囡囡都係到安慰佢
原來條囡本身有做陪酒, 點知有人知佢做一樓一, 公司揾人放蛇重偷偷影埋相, 就咁比人炒咗
我就安慰下佢.... 一陣就無事同平時一樣...
屌D囡變臉係快
回復 simonfku #142 的帖子

以前成日聽到有咁嘅事, 估唔到成10年前都重有,
宜家唔會啦呱, D囡要錢自己會扑到黎
回復 oOKyuOo #117 的帖子

好能正呀!!!!
回復 simonfku #144 的帖子

個囡囡無做好耐
又有一次有個USB主動話未試過毒龍鑽, 跟手攞個膠袋剪開得番一邊, 隔住個膠袋同我鑽
早期返食個老相好,話養埋我。都唔知真唔真。
試過揾一條囡,話做一樓一好過做明星,以前做過特約份底薪都唔及佢響一樓一開工一個星期收入,不過佢服務真係好麻麻,我果刻心諗你做雞D服務都咁求其,做一樓一都唔見得好生意得去邊
各位C兄既故事都好好笑
回復 ffan #18 的帖子

笑左出來!顏射要保鮮紙遮面!!!!!
試過好多次d囡囡同我傾心事
而最 on 9 既一次係係樂昌神祕房同個 20 歲幼幼搞 走個時條女用 Doir No. 5 香水噴我
回復 waha2116 #154 的帖子

咁好攞命, 要去機舖或韓燒過過冷河先得.
回復 ffan #155 的帖子

唔得架,勁香
最後要搵第二條幼幼沖涼,順便搞野,先冇味
waha2116 發表於 2015-5-15 01:33
試過好多次d囡囡同我傾心事
而最 on 9 既一次係係樂昌神祕房同個 20 歲幼幼搞 走個時條女用 Doir No. 5 香水噴我

玩 d 咁嘅野真係會死人

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-2 18:01