[精兵召集] 疫情集中討論帖 (十三)

小弟19年買左AP Land 既 Life Sathorn Sierra
原本預計下年6月收樓,不過可能要延遲了
bangkok 發表於 2021-8-13 14:19
有女開P先叫我,冇女我唔黎喇

無女點夠膽叫P Bangkok
foreveralixa 發表於 2021-8-13 17:58
小弟19年買左AP Land 既 Life Sathorn Sierra

BTS沿線 隔離又有個商場 好吸引喎

可唔可以分享下係幾大同埋幾多錢?
bangkok 發表於 2021-8-13 14:20
每個地點唔同差價,比幾個網你睇仲實際

https://www.thailand-property.com/condos-for-sale

原來都唔平
foreveralixa 發表於 2021-8-13 16:58

c兄,延遲收樓還好,而家疫情咁惡劣,
一個唔好彩,隨時爛尾...
ilovetoplay 發表於 2021-8-13 17:03
無女點夠膽叫P Bangkok

講明先,我要靚女,咪搵d豬扒比我
期待再去
asprino 發表於 2021-8-13 19:02
BTS沿線 隔離又有個商場 好吸引喎

可唔可以分享下係幾大同埋幾多錢?

中層向北開揚景,35平方米,4M泰銖有找
同個老死唔同層一人一間
bangkok 發表於 2021-8-14 15:54
c兄,延遲收樓還好,而家疫情咁惡劣,
一個唔好彩,隨時爛尾...

AP Land 都有D實力既
D人話係泰國信和
foreveralixa 發表於 2021-8-14 17:27
AP Land 都有D實力既
D人話係泰國信和

AP Thai 一定唔使驚,話晒Top 5 developers.

而家所有發展商瘋狂打折,4M 應該買到市中心,唔使過河。

不過師兄揀life sathorn sierra一定有你原因。我依家都睇定啲先至決定買邊度。
manmannew 發表於 2021-8-14 21:16
AP Thai 一定唔使驚,話晒Top 5 developers.

而家所有發展商瘋狂打折,4M 應該買到市中心,唔使過河。

依師兄都打算整間?
bangkok 發表於 2021-8-14 15:55
講明先,我要靚女,咪搵d豬扒比我

P Bangkok
正所謂一個人的肉是另一個人的毒!
我話靚女你話豬扒,咁世界永遠不會和平!
不如到時"拉" Video Call走Filter比老人家你望望先決定來不來啦!
foreveralixa 發表於 2021-8-14 17:23
同個老死唔同層一人一間

師兄已經身在泰國火燒棋杆?
泰國已變A組,返黎又變返21日,又有排都唔洗諗…
回復 ka_yiu ##174 的帖子

今年至下年頭都唔洗諗!
下年返嚟點都要隔離!
睇吓幾多日姐!
ka_yiu 發表於 2021-8-16 21:10

啱啱有條泰妹話來港,已經打咗針,問我要隔離幾多日,我都答佢21日,到時見佢安全啲
沙咀輝 發表於 2021-8-16 22:38
回復 ka_yiu ##174 的帖子

今年至下年頭都唔洗諗!

以廣虎現時玩法, 唔好話明年, 估計兩年後回程都要隔離
foreveralixa 發表於 2021-8-14 17:23
同個老死唔同層一人一間

師兄,果真有料 搞定間私家河境房
ka_yiu 發表於 2021-8-16 21:10

早個幾星期前, 政府啲專家都未出聲, 我已經喺呢度質疑政府而家點可以將泰國同美國列入中風險B list(133樓), 如果坐咗上星期第一班復飛布吉嘅遊客 , 玩一個星期今日返嚟, 打咗針加驗抗體都仲可以檢疫七日, 如果玩兩星期就大鑊, 下星期返嚟要檢疫廿一日
黑人898 發表於 2021-8-17 00:47
啱啱有條泰妹話來港,已經打咗針,問我要隔離幾多日,我都答佢21日,到時見佢安全啲

條泰妹想見你, 咁你又唔好咁衰老點人吖, 呢幾日飛都仲係14 日, 驗埋抗體7日嗻, 但如果星期五之後飛, 而佢book張機票又冇得改期/退款, 咁就嘥咗張機票囉, 檢疫21日只限打咗針嘅香港居民, 泰妹上唔到機

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-30 07:40