[新兵問路] 泰國夜遊 簡單資訊分享 & 查詢 區(會加分)

其實而家 a gogo bar有無話公價幾多 係芭堤雅試過ST 3500b (2HRS) LT 6300b (THE LIGHT HOUSE 細場黎架咋) 曼谷 NANA 唔記得咩場 ST 2600B (1HR) LT 5500B 另一間ST 4000 (1HR) LT 6500
D價相差幾遠 好似亂開咁 我覺得好似佢開個價會睇你咩人咁開 試過開ST 3500B~4000B (1HR)  我話太貴 條女會真係話咁你搵其他女啦
有無大約公價話幾多 我之前睇人地D BLOG 話大約ST 2500 LT 3500 呢個價係咪已經OUT晒

P.S: 個價我係計BARFINE + 家用

以前就話間間相差幾百銖內,
現在D價位已經亂哂,睇間店同女女點開,有平有貴
comeonjames 發表於 2014-6-3 17:51
親身體驗 聲, 波, 西係可以好真 但有幾樣可以分
1. 表現 真女就算豪放極都會有d怕羞 lb 會真接捉你隻手摸 ...

these points are very useful and important, thx brother your tips
5/31去R  hotel,鬼妹可食性低
barr 發表於 2014-6-4 11:58
可以,但要叫爸爸生幫你問邊D女女肯

謝謝Barr大大,下次問下爸爸生
我是新手X 發表於 2014-6-4 20:07
謝謝Barr大大,下次問下爸爸生

其實由你心水女女去推介佢D好姊妹朋友一齊3P
通常會事半功倍玩得放D
(咁你當然要食得落佢姊妹朋友先啦)
barr 發表於 2014-6-4 20:34
通常會事半功倍玩得放D

上次食左個妹妹,俾佢睇上上次個妹妹個時原來係friend,所以就諗有冇可能3P
kitkityuan 發表於 2014-6-3 13:27
回復 silencexyz #9 的帖子

未去馬前  如何分辨ladyboy  thx

其實唔使估啦, 我通常直接問"are u lady?", D女大部份唔會呃你..
再唔信, 叫佢比你摸, 不過唔係下面, 下面有得閹
摸喉核一定feel到
barr 發表於 2014-6-4 20:34
通常會事半功倍玩得放D

去蛇美啦, 好多一pairpair"姐妹"撩3P
仲可以講價
驚LB, 不如係澡堂搵個識英文, 約佢出黎, 唔使拆俾個場, 通常都得
titchu 發表於 2014-6-4 22:50
其實唔使估啦, 我通常直接問"are u lady?", D女大部份唔會呃你..
再唔信, 叫佢比你摸, 不過唔係下面, 下面有得閹
摸喉核一定feel到

直接問對LB比較有用,但已完成哂手術的TS,佢地心態已經是女性通常是會答I'm lady.
而喉核唔是一定feel到
回復 barr #31 的帖子

有冇師兄中過招...lady boy, 如何打完場
回復 我是新手X #27 的帖子

大膽一點,問價沒問題的...反正通街都是女...當然通街都係客....
之前有c hing話直接同條囡講你自己鍾意LB, 睇下佢點回應你就知道佢係真囡定假囡

討論

想當年係我未踏上不歸路前都用過這招 XD發表於 2014-6-6 12:39
titchu 發表於 2014-6-4 22:54
去蛇美啦, 好多一pairpair"姐妹"撩3P
仲可以講價

蛇美都得喎,不過唔知住間酒店可唔可以一拖二
我下個月去,有一天會到羅勇,該處有無浴場可以介紹?
若干年前(十年以上),我去Pattaya近“皇宮”果啲平房可以揾囡陪足成日(會廣東話900,唔識講800),而家唔知仲有無呢?價錢又點計呢?

討論

雞仔屋已經冇左,而羅勇個邊不熟,睇下有冇ching幫忙發表於 2014-6-6 21:38
回復 barr #1 的帖子

先讚好, 遲D一齊分享!
关于LB,我也来说两句。
十多年前就跟团去过LB,当时觉得LB都是高大上的美女,只不过说话声音很讨厌。
这两年有时会去泰国公干,待时间长了之后就发现,原来LB也不都是美丽的,高矮胖瘦都有,看来这个东西和长相关系不大。
其实分辨LB,我觉得还是比较容易的。一般来讲,一听声音就能发现,骨架大、一般较高,很多喉结还是很明显的。
kitkityuan 發表於 2014-6-3 13:27
回復 silencexyz #9 的帖子

未去馬前  如何分辨ladyboy  thx

可以CHECK ID, 如果係真女, 會有個MISS字, 男嘅就係MR,

討論

但泰有好多假ID CARD發表於 2014-6-9 07:03
回復 fighter2006 #39 的帖子

THX  , 佢會比客check ID, 就易攪

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-30 03:42