[吹水] 錢債肉償,制唔制得過?

be a man and reject the offer... be the nice guy and try to steal the sob's gf la
回應 1419527 的帖子

咪能制,一陣條友反過來,話爭佢錢冇得還要女友肉償,仲能大鑊,比人覺得你乘虛而入,應該努力去溝番佢,七千都唔洗,你個老友正是一個沙漠梟雄,遲早散Band.香港啲女好現實,隨非你好能樣衰.
呢的朋友你重信佢, 小心比佢 sin 呀
NEVER NEVER agree to this term!!! Crazy, that will hurt that girl too!!
$7000 = $350 141 x 20
$7000 = $700 酒店 x 10
$7000 = $1200 trade x 5.83333
$7000 = $2000 nc x 3.5

佢真係依家冇錢還的話, 你咪等多幾個月, 叫佢同條女將政府果$6000攞嚟還俾你啦~
不過可能好多人都排緊隊等佢果$6000還錢...
比人屈返轉頭,話你"強姦"就好笑
若你的friend =佢的friend
好易比人唱通街。
$7000一晚?!唔值
千期唔好
陣間老屈你老強
妳仲大鑊
妳個朋友ok   條女未必ok
老強要坐好多年
唔屌佢條女,要屌就屌條撚樣個屎忽
唔好制呀,你個friend咁仆街,條女都唔知咁樣幫佢還過幾多街數,吊完之後分分鐘醫花柳都唔止7000啦!
駁唔過呀ching, 條友諗都唔諗就推條女出嚟九成想屈番你啦!!!
唔好咁傻啦... 條女照告你老強你有得走咩?
7000喎 緊係要錢 有錢你方無女 何況條女係你個fd 陣間佢set個天仙局捉你黃腳雞你就死得 師兄制唔過呀~
7000蚊,佢條女個西金做嫁?
我是你一定不制!!!
$7000 一晚? 條女咪可以一個月搵廿幾萬?
7千蚊一晚太貴~何況你朋友甘都肯似乎有陰謀~

7000食王宛芝...sorry我接受唔到lor
嗱咁啦, 7000就點都要還架啦, 條女就當釘啦, 每3晚陪我一晚, 7000你一日還一蚊又好年尾一炮清哂又好, 我唔理你
邪惡小魚兒 發表於 2011-6-28 00:43
好似咸故...

好似笑話......

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-11 10:02