[手機資訊] 最新鮮Galaxy Note7 介紹

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Note7現身,功能上不算有驚人突破,但很多都實用性頗高。Note7跟S7 Edge非常相似,兩機放在一起,大小和設計都相當相近,機身正面以至機背造工和佈局都近乎一樣,不同的是Note7較S7 Edge稍長一點,四角亦相對較呈方形,感覺更剛陽,另外Note7兩邊曲屏的邊框,看上去亦比S7 Edge感覺造得更幼,感覺更能用盡機面屏幕空間。
相片來自蘋果日報

登錄/註冊後可看大圖

韓國介紹影片
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址
估唔到得 1300 萬偷拍,又冇14k
又無得換电
不知有沒有支援4G 3G雙卡雙待
回復 yayacowbay #4 的帖子

S7 都有,佢唔會無呱⋯⋯
期待出佢
無咩突破嘅
昨天女儿把我手机屏幕摔破了,看来下一支手机该买gorilla glass 5的note 7啦!
回復 一望條溝深似海 #1 的帖子

SAMSUNG最新旗鑑真的是很有型,超愛的
地溝男 發表於 2016-8-5 01:20
估唔到得 1300 萬偷拍,又冇14k

呢句好深,師兄可唔可以提示下點解?
wai123123 發表於 2016-8-19 00:30
呢句好深,師兄可唔可以提示下點解?

sony xperia xa 主頭巳有 2100 萬,自拍 1600 萬,i6s 又拍到 4k 片,碌柒死得!
同S7 Edge差不多, 都唔駛換機住
回復 一望條溝深似海 #1 的帖子

謝謝分亨!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-12 06:02