[配飾衣著品味] 新女下海 安妮,巨乳好玩好服務,任屌任插任吹任口爆無炸型,絕對翻砌~

簽到
名稱: 安妮
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A96061-上環-一樓一-安妮.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

入房見到新女下海安妮,明星靚樣同迷人嘅身材~
38G雪白大波引死人,正到爆~
有高度巨乳巨羅,前凸後翹,條鳩即時硬到直~
入到5星級豪華房,佢熱情招呼,笑容甜美,招呼殷勤周到,態度和藹~
曲線玲瓏浮凸,皮膚白滑,有波有羅,幼腰加靚長腿,簡直係性感到爆~
主動寬衣解帶,洗白白,慢慢洗慢慢玩~
波推擦背夾腸水簫都有,洗得乾淨又有細心~
上床後,我先對佢發動柔情攻勢~
我有揸有啜對巨乳,爽到佢低音淫叫轉身搶攻~
摩打脷由上而下錫暈全身,投入又主動~
一流調情高手,按住我奶啜到姣樣盡露,做足前戲~
奶袋袋啜蛋,銷魂毒龍鑽,真係好鬼犀利~
鑽到我慾火攻心,搞到我好有feel~
佢用淫眼望住我錫鳩頭環保吞曬成碌,吹功好勁~
深淺快慢,落足咀力,加上完全嘅音色同眼神~
佢見我咁有反應,加深喉,吹到碌鳩不斷膨脹~
爽死人,一陣間細佬再顯雄威!
細佬已經硬到頂唔住,即刻笠袋~
擺動蛇腰引鳩入洞瘋狂上下騎,果然鮮鮑窄窄~
巨乳左右搖擺超級無敵大淫娃,風騷入骨叫聲銷魂,不斷換性愛花式!
屌能到佢波濤洶湧,
爽到佢高潮迭起愈叫愈淫,有西水潤滑流出~
真係少D定力都唔掂,換推車白滑巨羅超有彈力~
我揸住對巨乳狂推到啪啪聲,好有氣氛~
最後轉番男上,狂插到興奮口爆,正到無朋友~
有波有羅
好正
Thanks for sharing
謝謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-29 00:20