[至佳配樂] 巨乳愛好者,大玩AV口爆38E大波琳琳,揼得吹得口爆得嘅淫西,絕對畀你爽個夠皮👍👍

簽到
名稱: 大波琳琳簫后莞式口爆
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A23850-觀塘-一樓一-大波琳琳簫后莞式口爆.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

鳩痕預約大波琳琳,姣靚樣鬼咁風騷撩人
身材火辣辣,玲瓏浮凸,38E彈手巨乳,嫩滑肉地,姣女嘅驕人身段,我睇到口水流添
大波琳琳笑容淫淫熱情招呼,粘埋我手拖手,細佬都興奮到扯旗;
忍唔住剝曬佢光豬搓住對巨乳入去浴室
侍浴好用心幫我洗擦,後推擦背兼夾腸仔
玩埋深喉水中簫,吹到雪雪聲,吹到我差D爆漿
服侍我趴低床,佢好似當我大爺咁落足心機幫我按摩
開背有力有心,功架十足,高手就係唔同,慢慢逐步逐步係咁按,服務做到足,樣樣都好細心
力度厲害,穴位又到,按得好好比我慢慢嘆,按到咁上下推油
推油如是,手勢唔使講,一流高手,正宗又夠專業,好俾心機爲我推鬆全身,成個人都舒服
床戰仲正,莞式服務,大波琳琳風騷入骨,夠姣夠放,十足嘅淫女人
玉手搓袋掃蛋,眼神挑逗,調情手段極其高明
用溫暖而靈活嘅舌頭漫遊身體,慢慢地向下身游走,食蛋奶袋
銷魂毒龍鑽,鑽到入心入肺,碌野又含又奶又橫又直又深喉,環保份子,盡顯淫蛙本色
特別一提佢幅鯉魚嘴吸啜力強勁,吹簫勁舒服,下下深喉,含到我顫抖
玩埋激情69,佢嘅小陰蒂比奶到不斷滲出自然水,細佬硬到成支棍咁
帶套入正場,先觀音坐蓮,邊騎邊叫,大波不斷蕩漾
不斷換花式來插,內心慾火亦愈嚟愈旺盛
最後推車啪啪聲,揸住對巨乳狂推到西水長流,忍唔住大玩AV口爆完事
Very Nice! Thanks you for share brother!
回復 sypp ##1 的帖子

正!一定要去試下先得

師兄真識食

thx for your message and share !

係男人都想執佢一劑

幾好喎,一個字"索"!

好服務...一定支持

身材一流好貨色

正正正,謝謝師兄精彩報告

Thanks for sharing, need to try before further comments!

女女好正,都想試試
睇完幻想吓都覺得正

又真係幾Sexy架,真係好吸引!

睇到熱血沸騰. 樣靚身材正

讚 苗條身材,溫柔體貼,火辣熱情。

身材窈窕性感,謝謝分享

咁正一定要支持啦

身材激凸,好正!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-26 00:29