[至佳女主角] 環保口爆真波巨乳淫娃,服務好到加零一

簽到
名稱: 韓國情人❤賢
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A41389-元朗-樓上骨-韓國情人❤賢.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

韓國情人❤賢,巨乳真波淫娃.......
終於一試,正到無倫,溫柔體貼又好配合,外表斯斯文文,內裏荒淫放蕩,身材火辣辣已經令我扯旗;
擁有38D大波,皮膚白滑,有波有羅,肥臀靚羅,曲線完美,笑容滿面好殷勤招呼,迷人嘅姣靚樣已經令我著曬火!
興奮到我攬實大車特車,車能到激情澎湃,大家瘋狂投入,剝佢光豬一齊沖涼,
風情萬種,姣味十足,侍浴好夠熱心週到,一路玩一路對大波磨身,波推夾腸仔令我十分暢快,
水中簫吹到雪雪聲,夠細心又體貼,feel好到爆棚,痕到全身起曬雞皮!
仲好窩心咁幫我抹身,上床後享受按摩推油,開背有板有眼,俾足心機幫我慢慢按;
手勢好掂,指準力夠,邊按邊傾,感覺好能舒服暢快,真係好技術。
跟手推油,推淋巴通穴位,水足之餘穴位又到,真係夠曬一流水足,推完疲勞盡消,
主動漫遊服務,將我下半身嘅幸福交比佢,用溫暖而靈活嘅舌頭漫遊身體,從我兩邊linlin 開始奶錫,前奏好投入又認真,慢慢地向下身游走,食蛋奶袋......
之後更加進取,突如其來嘅電光毒龍鑽,鑽到我呀呀咁呻吟,施展佢嘅超群吹功,吹奏非常用心,環保份子,睇住囡囡個樣吹,俾我嘅視覺效果好正,一路吹一路用對淫眼望實我,
玩埋激情69,佢嘅小陰蒂比奶到不斷滲出自然水,細佬硬到成支棍咁!
叫停帶套騎住我自娛自樂,騎乘到啪啪聲,我幫手大力頂,正到爆!
不斷玩花式,高難動作都一一玩到,佢配合得好夠默契,爽到佢瘋狂大叫,個樣又姣又嗲,表情又夠投入肉緊,好鬼正.....
換男上大家四目交投,加速衝刺百十幾野,最後興奮到環保口爆發射精華,開心到震曬。

好正
回復 Ltypry ##1 的帖子

pretty good i like to try her service too

好正,謝謝師兄分享~~

OK不錯 thank you for share

果然好有食用價值

多謝師兄報告,果然寫得好好。

恭喜師兄食到件正野 !!!

讚讚...GOOD..多謝分享..
囡囡靚女 服務掂

nice report, tks for the sharing !!

的確引人入性

愈睇愈興奮

真係心思思

等我都要去試吓先得

好想食跟隊

身材一流好貨色