[賽後報告] 泰越無圖簡報 - 胡志明酒吧街

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

星期三晚上十點多到了酒店街。沿路感覺當地人比遊客多。遊客主要係白人同印巴人。九成店舖有開門但每一家店都很冷清。

從街頭走到街尾,最旺有幾間bar 每間都有兩至三個dancer 在台上跳舞,最後選了一家叫火山的坐下。選這一家主要因為有三個 Dancer 中有兩個幾靚。

叫了支啤酒坐了幾分鐘,突然有兩個女女走到來問can we sit?  我見其中一個幾順眼,佢地又自己有酒唔係問請飲酒,咁就ok 請佢地坐低。兩位英文都麻麻,主要用 Google 交流。她們有帶啤牌,玩得幾開心。當佢地飲完自己啲酒後我主動請佢地飲繼續飲酒吹水。

坐了一個多小時後其中一個就問我 Go hotel?  ST VND 2,000,000 LT 3,000,000.   我心諗咁平會唔會有伏?但最後本著冒險精神兼女女幾好玩決定一試。酒吧埋單 VND 960,000

女女目測二十尾,高160cm 左右, 豐滿身型,黑長直髮無紋身。真C cup.  有前後侍浴,有GF feel,但無用口,我要求了幾次都話no。但其他都不錯。每二天睡到九點自己主動morning q.  

總結女女有 GF feel 好玩。但年紀較大同唔用口。性價比不錯。對上一次到越南是2019。 對久别嘅第一個越南女女幾滿意。
回復 hobbybox ##1 的帖子

THX for sharing!

我對上一次去HCM都係19年, 雖然冇去過酒吧搵女, 不過以我所知LT 3M係公價, 唔算特別平.  不過如果有服務&質素好就OK
It is a good experience

多謝師兄情報

VND 2000000 ST 唔算特別平?  日本街都係呢個價錢  3000000 LT 就非常抵玩
manmannew 發表於 2022-6-4 18:22

THX for sharing!

大佬
以現在的物價跟疫情前的瘋漲
3M算的上是平了
少了陸仔炒價
希望能再維持一陣子
多謝師兄分享,依個價錢算抵玩,有唔少越南妹都唔用口,所以我通常都事前問定先
价格不贵,不错呢。
可以的,总好过无得玩…
難得的Morning Q!
日本街: 四十万 六十分钟   女  shoot 两百万 VND。

日式酒吧的女女听讲 一次两次的带不出的
妖孽的妖孽 發表於 2022-6-5 11:15
日本街: 四十万 六十分钟   女  shoot 两百万 VND。

日式酒吧的女女听讲 一次两次的带不出的

日本街酒吧 default 係唔出街  除非師兄你特別靚仔或者特別有$

我聽講所以可以吸引到咁多後生靚女去返工
asprino 發表於 2022-6-5 11:38
日本街酒吧 default 係唔出街  除非師兄你特別靚仔或者特別有$

我聽講所以可以吸引到咁多後生靚女去返工

系呀

我疫情前认识一个   这次过来联系她。 她带我去LANDMARK81 吃一个粉  花了接近200 美金。
我心想这次怎么都能吃到了。

结果下楼 人家打车跑了。 卧槽 一千只草泥马在心里奔腾。

都系 cherry spa  好一点 童叟无欺。

我昨晚在rex酒店后面 行走 发现 很多小酒吧 门口坐着好多妹子 一经过 就 齐声嗲嗲的喊你 入去喝酒

有无师兄知道 是点玩的?
多謝師兄情報
3000000 LT算OK, 主要主動morning q

感謝分享~
謝謝分享

多謝師兄分享
謝謝師兄分享~期待有機會在造訪越南
妖孽的妖孽 發表於 2022-6-5 16:21
系呀

我疫情前认识一个   这次过来联系她。 她带我去LANDMARK81 吃一个粉  花了接近200 美金。

好似同日本街酒吧差唔多 不過囡囡質素差少少

可唔可以出街就唔知道

多謝師兄分享!
多謝師兄分享!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-2 22:26