[新兵問路] 乐园提问

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

不知哪些师兄去过乐园,请教一下,大家都说乐园颜值低服务好,为什么我看mama son 发我的照片,其中sora 还有nami
照片本来都是美化过的 哪家都一样的 还有这个和你的心里预期关系很大 你期望值很高 去和玛丽亚去比较 你自然会失望 但如果你是冲着服务去 颜值上心里预期降低 或许会有额外的收获和满足。而且颜值这个本来也有点主观因素在里面 自己直接去体验下最好。
樂園的服務是我非常喜歡這家店的原因,基本上日按店都是這樣顔值好的沒服務,有服務的顔值差,看照片就不要太認真了容易翻車
回復 riddleni ##1 的帖子

Sora 係樂園顏值算比較好的, 6-7年前佢剛到樂園時試過1次雙飛Sora+Rei, 服務就Rei比較好, Sora 就樣比較標緻同手腳瘦. 樂園整體感覺年紀比較大, 外貌一般, 但服務好少中伏, 所以係穩陣之選.
樂園基本上好少投訴服務
上年去過感覺良好
19年去时有个红牌妹子satomi,服务和颜值都很好,连续光顾了3天,可惜现在官网已经看不到她了
回復 他是一個人 ##7 的帖子

真人同相差唔遠, 不過佢年紀唔細了所以會少少厚粉, 假波算軟(佢話我知silicon唔好太大力), 身上有2處細紋身. 其實去樂園唔好對外表太大期望就可以, REI 服務就真係好好, 沖身會啜哂你D手指腳指, 如果你鍾意吹佢吹得幾好
勁文 發表於 2023-4-13 13:48
回復 他是一個人 ##7 的帖子

真人同相差唔遠, 不過佢年紀唔細了所以會少少厚粉, 假波算軟(佢話我知silicon ...

假波就不了
他是一個人 發表於 2023-4-13 14:43
假波就不了

假波只要唔係太硬我個人冇乜所謂, 上個星期去曼谷搵左REI, 服務依然好好, 但可能我口味轉左, REI 已經唔係太引起我性趣, 短期內都唔會返啅.

利申 - 2017年REI初黎樂園已經開始食, 佢算係樂園老臣子
勁文 發表於 2023-4-14 09:38
假波只要唔係太硬我個人冇乜所謂, 上個星期去曼谷搵左REI, 服務依然好好, 但可能我口味轉左, REI 已經唔 ...

咁睇師兄你都幾鍾意去樂園 下次有機會試下呢間先
他是一個人 發表於 2023-4-21 13:37
咁睇師兄你都幾鍾意去樂園 下次有機會試下呢間先

又唔係特別鍾意, 我好少連續去, 通常隔一排想做死魚就搵REI, 俾佢吹爆唔使郁
勁文 發表於 2023-4-23 18:17
又唔係特別鍾意, 我好少連續去, 通常隔一排想做死魚就搵REI, 俾佢吹爆唔使郁

佢真係咁正?
他是一個人 發表於 2023-4-23 20:51
佢真係咁正?

我覺得佢吹得舒服, 服務態度好可以做死魚, 但外貎唔好太大期望就OK既
勁文 發表於 2023-4-24 14:49
我覺得佢吹得舒服, 服務態度好可以做死魚, 但外貎唔好太大期望就OK既

ok 唔該曬

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-27 14:03