[新兵問路] 行程預計

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

來緊會去曼谷同芭提雅大約10 日, 應該主要落club 同玩下日按。
預幾多錢到會好啲? 1 萬夠唔夠使
回復 cknekoneko ##1 的帖子

港紙? 唔夠啦! 除非係落club唔搵女, 仲只限落cheap cheap嘅club。
最少都double
1日 1w thai Bhat 绝对够了,天天都可以LT

如果说是1w hkd = 4.3w thb 是全部10日的预算,那么估计不够,现在日按都要3500-4000 一次

当然,如果你只去FIW,每次才1500-2500thb,那么1万港币够了

兩皮慳住玩

落club 除非你唔搵女或者想溝女唔洗錢 玩10日 1萬一定唔夠 我玩6日都用左2萬幾 單純包括食同玩同車錢

如果是港币,很宽裕不可能,省着玩倒是够的。

如果是美元那绰绰有余了。

酒店不算,之前去每天LT1w,一顿饭3000thb,再加上看电影去club喝咖啡购物七七八八的消费,每天备2wthb就差不多了。
1萬用10日,即是每日一千,減咗三餐及車錢,即是1千都冇,如果是港幣肯定唔夠,由其是泰國肉價都升左晤少。
想lt 一晚差不多一万泰铢。亚洲系妹妹。。还是不乱花的情况
要么去那些欧美系夜店 捡漏  二三千泰铢lt的也有
六巷晚上十一点也可以试试。。。

其實豐儉由人,首先系咪晩晩落club,日日都日按,同埋落club開5開卡位都有數計, 如果你預算1萬HKD又要晩晩落CLUB都可以既,叫啤酒看1晩LO,唔好帶女走. 日按就10日去3-4日應該OK
多謝各位師兄先,我都係帶多d 好
同埋LT 就唔會啦,之前試過 會瞓唔到
日按預玩3-4 次左右,因為有幾日會去芭提雅,個邊既好似無咩日按?
ATM開通個海外提款功能穩陣d,有時玩得開心洗大咗唔出奇
cknekoneko 發表於 2023-4-27 18:36
來緊會去曼谷同芭提雅大約10 日, 應該主要落club 同玩下日按。
預幾多錢到會好啲? 1 萬夠唔夠使

落 gentlement club 一萬HKD或夠酒水一晚,帶女外出不夠。
帶多少少過去,開心啲
玩普通野,每日預2K-3KHKD,應該就住洗都夠
而家肉金上漲,建議Ching 帶多少少

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-27 14:01