[賽後報告] 24時無套情人含吹奶做乜都得, 仲有緊致後花園開放 無套激射情人 一定服務到你滿意為止

名稱: 24時無套情人
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/C28214-深水埗-一樓一-24時無套情人.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇開巴打報告都知,深水埗區24時無套情人軟硬件都有保證,服務仲非常投入,吹奏功夫冠絕同區,咁啱day-off,一定要去見識吓啦,新女24時無套情人樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,開口鯨吞我肉棒,脷尖更不斷撩撥添加深喉,吹得太激烈,搞到我大叫頂唔順,搞到我慶合合,呢個時候帶套最好時機,上套埋牙合體,女上穴洞又濕又滑,又短又窄,細佬感覺好充實,細妹吸下又啜下,十指緊扣,屌到西水流到我春袋,再黎在洞口操槍,再在鮑魚上磨棍,磨推到水聲吱吱響,屌得好玩又興奮,最後怒火推車,後插爽到震,仲揸住對奶壓實屌,瘋狂加速,西水狂流,達到高潮頂點,佢夾我插,夠晒合拍,狂推到爆精狂射,非常之爽,屌得咁撚過癮,24時無套情人梗係會係下次返桌目標啦。
Screenshot_20230907-170848_Samsung Internet.jpg
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
Reply 大笨象B ##1 Add Thread

Thank you for sharing !

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-21 17:20