[其他] 9700元食保險婆

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨晚車震個保險婆,40咁上下,保養得好好,波大蘿圓妹妹窄,樣都唔錯
好敏感係咁挑逗下就淫水氾濫乳頭硬挺,叫聲慘烈令我懷疑作狀
可惜無套隨身,入左都心驚驚,最後都係以大毅力抽返出來,好傷身

今日準備好3個套,相機,準備食個'淫蕩午餐',但係咁樣就要買個年費9700的最低消費...雖然我確實需要買保險...
考慮緊,如果依家縮沙就最著數,一毫子唔使白白車震一劑,我有佢詳細資料佢就只知我個名,對我最有利
但又貪心,有冇計仔食多次都唔使買佢保險又甩到身呢

題外話,此女面相---(純粹經驗,非看相)
眼長帶笑眼尾翹---狐狸眼人緣好,易埋身
臀圓多肉而不臃腫---男人緣強,追求者多,身經百戰
眼珠不定眼白多---心術不正,唔使俾面
面尖眉闊---比較隨便,可大膽試探
嘴唇薄---薄情寡義,講利莫講情
扭腰擺臀貓步---姣婆
笑容隱晦眼藏火熱---欲求不滿
喜怒形於色---易擺佈

最抵死佢話從來唔同客上床,最多都係摸下手,我幾乎要狂噴飯
你話啦,有咩理由唔食?唔知其他ching有冇食保險妹經驗分享下?
really
廿四歲的我會吃,
四十歲的唔好預我了。
四十碎真係食唔落.....
幫手問吓佢有無較後生嘅同事要開單﹖我都需要買份保險。
賤男!
係咪好似以前華豐B嫂甘樣?你真識食!
回應 簡東拿 的帖子

其實141大把40幾你地唔知je
回應 k21197f 的帖子

買保險送服務,唔要都冇得便,點解唔要???

其實佢係個交友網站有相冊,雖然係半年前相,瓜子面都唔差,真人仲減左肥都算fit,唔係點揾食
不過我唔會咁快帖出來,嚼完唱我都冇著數
問我的ching們,我要等一排先答你地,我唔可以為你地冒風險
要等個保險婆接多幾個客,咁就無法判斷係米我透露出去啦
簡東拿 發表於 2011-4-19 10:46
四十碎真係食唔落.....

只要樣靚身材正,我話知佢80歲!
見過大把靚c9,同十幾歲的醜小妹,年齡算得咩,一個數字阻止唔到我ge哈哈

討論

仲要西窄.... :)發表於 2011-4-19 15:11
叔叔很勵害 發表於 2011-4-19 11:05
係咪好似以前華豐B嫂甘樣?你真識食!

其實b嫂咩樣我真係唔知,我都未見過佢真人,相從來都唔可以做準
我都需要買份保險
Interesting …

是不是您俊朗又年青 才得特別關照 ?
windtear 發表於 2011-4-19 09:33
昨晚車震個保險婆,40咁上下,保養得好好,波大蘿圓妹妹窄,樣都唔錯
好敏感係咁挑逗下就淫水氾濫乳頭硬挺,叫聲 ...

師兄自己都唔多信呢個保險婆冇同其他客做啦, 但係你都仲夠膽同佢冇套做既?
當然佢應該冇囡囡咁高危, 但係佢連你詳細資料都未有就同你車震左一鑊, 聽落都有啲...
哈哈..咩公事啊..師兄..等我都博下先
windtear 發表於 2011-4-19 09:33
好敏感係咁挑逗下就淫水氾濫乳頭硬挺,叫聲 ...

梗係幫襯過第二件後生D嘅保險妹! 反正你都食過呢件驅風嘢!
momomo1997 發表於 2011-4-19 10:32
廿四歲的我會吃,
四十歲的唔好預我了。

Me too !
y buying insurance related to this ?
ymmotng 發表於 2011-4-19 13:54
y buying insurance related to this ?

我30歲人都未有買人壽,香港人來講算好奇怪
橫掂要買,點解唔順手食埋呢

討論

我都係三十幾先買... 不過無開波,... 你介紹比我開返補補數....發表於 2011-4-19 15:13

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-11 08:30