TO: LOVELAMI

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

不要仍然沈醉於過去

你為什麼不好好愛自己?
他要尋開心 你何必在乎?
他可以尋開心做自己喜歡的事情 難道你就不可以?
他狠狠的踢你一腳你為何不反擊? 他今天賞了你一把掌 難道你就要忍受?
等那天他再賞你第二把的時候 你才抬起頭來看得他一清二楚.. 這有用嗎?
問自己如果他是愛你的 他今天會這樣對你嗎?
竟然他都敢這樣了 那你為什麼不好好愛護自己? 為什麼要讓他欺負你?
竟然他都敢這樣了 那你為什麼不變回以前的你 做你以前敢做的事情?

唔係男人都講大話, i believe you will find a better one later,
我不知道是什麼事
但男人打女人...就已經不能原諒了
也証明他不愛你!!  更不值得你愛!!
原帖由 MYung 於 2007-10-20 08:25 發表
我不知道是什麼事
但男人打女人...就已經不能原諒了
也証明他不愛你!!  更不值得你愛!!

我好同意!!愛極有限, 最愛自己!

回覆 #3 Roadrunner 的帖子

你寫得太真實了!!!

Sorry....不要理我!!!
原帖由 Roadrunner 於 2007-10-20 05:58 發表
不要仍然沈醉於過去

你為什麼不好好愛自己?
他要尋開心 你何必在乎?
他可以尋開心做自己喜歡的事情 難道你就不可以?
他狠狠的踢你一腳你為何不反擊? 他今天賞了你一把掌 難道你就要忍受?
等那天他再賞你第二把 ...

就是因為愛得深, 我先會仍然留係過去嘛...當然而家已經比之前好好多,

我冇再好似以前成日都係屋企喊, 不過都係成日留係屋企唔多出街囉...

不過好多謝你來安慰我, 令我覺得呢到仲有點溫暖...
原帖由 LOVELAMI 於 2007-10-20 14:47 發表

就是因為愛得深, 我先會仍然留係過去嘛...當然而家已經比之前好好多,

我冇再好似以前成日都係屋企喊, 不過都係成日留係屋企唔多出街囉...

不過好多謝你來安慰我, 令我覺得呢到仲有點溫暖...  ...

很明白!!
要想通/接受, 真的要時間.

不過, 多接觸朋友是很重要. (不是在電腦前)
可加快康復!!

希望妳的真愛怏點來臨!!
原帖由 MYung 於 2007-10-21 00:22 發表

很明白!!

可加快康復!!

agree, i am sure you can find true love soon..
原帖由 Roadrunner 於 2007-10-21 00:38 發表

agree, i am sure you can find true love soon..

Not Me la...
You should
Wish LOVELAMI Ture love coming soon!!
老油劍 該用戶已被刪除
原帖由 MYung 於 2007-10-21 00:56 發表

Not Me la...
You should
Wish LOVELAMI Ture love coming soon!!

oh yeah bro...i mean i wash LOVELAMI..not you
everyone must find the true love
but it isn't come automatically
maybe find the one who have gone
the wrold so grey, no color more
原帖由 MYung 於 2007-10-21 00:22 發表

很明白!!

可加快康復!!

分手後我都好小出街, 因為好怕會有一天係街撞到佢同新女友係我面前拖住手出現, 所以就成日都對住部電腦...搞到自己成個電車女咁, 唉, 而家我都好小搵朋友呀! 原因係怕朋友會係我面前提到個死佬嘛!!!   最後多謝你既祝福呀...
原帖由 LOVELAMI 於 2007-10-21 10:53 發表

分手後我都好小出街, 因為好怕會有一天係街撞到佢同新女友係我面前拖住手出現, 所以就成日都對住部電腦...搞到自己成個電車女咁, 唉, 而家我都好小搵朋友呀! 原因係怕朋友會係我面前提到個死佬嘛!!!   最 ...

成日唔出街 電車女還好,只怕做咗隱閉少年。
不過事實歸事實,慢慢一定會冲淡
原帖由 LOVELAMI 於 2007-10-21 10:53 發表

分手後我都好小出街, 因為好怕會有一天係街撞到佢同新女友係我面前拖住手出現, 所以就成日都對住部電腦...搞到自己成個電車女咁, 唉, 而家我都好小搵朋友呀! 原因係怕朋友會係我面前提到個死佬嘛!!!   最 ...

I wish you will recover soon..but dont just always stay home....i will treat you a dinner when i back HK....lol

有一天係街撞到佢同新女友, 應該是他怕妳.
就算朋友係妳面前提到個死佬嘛, 也可幫助康復.

"苦口良藥"
原帖由 wai111 於 2007-10-21 11:17 發表

成日唔出街 電車女還好,只怕做咗隱閉少年。
不過事實歸事實,慢慢一定會冲淡

我都希望快D沖淡一切呀...但做電車女有電車女既好處呀..
原帖由 Roadrunner 於 2007-10-21 12:03 發表

I wish you will recover soon..but dont just always stay home....i will treat you a dinner when i back HK....lol

出得街多個人會好累好眼訓伽...
原帖由 MYung 於 2007-10-21 23:56 發表

有一天係街撞到佢同新女友, 應該是他怕妳.
就算朋友係妳面前提到個死佬嘛, 也可幫助康復.

"苦口良藥"

我只係怕比佢地見到我一個, 冇人冇物, 而佢地就係我面前大晒幸福...

我怕我真係衝埋去同佢打過你死我活
call141 該用戶已被刪除

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-11 22:34