[樓上骨] 輕談淺暢USB 樓後再聚 (四) (完滿結業)

火..   [複製鏈接]

華源 CoCo簡報

唔好意思, 昨天啱啱打佐一句, 發現原來已經四點幾, 夠鐘收工, 所以要留待今日再續….絕無賣關子意圖…
言歸正傳, 話說昨日, 突然有一個鐘時間, 可以蛇王, 唸住去搵ADA揼揼, 點知去到, 佢做緊嘢, 正準備走時, 見佢師妹啱啱返工, 同佢打佐個招呼, 與此同時, E房(之前甜甜間房) 房門打開, 內有兩個囡囡, 一個係彩兒, 另一個就係新進註嘅COCO, 同一時間, 有三個選擇, 睇落都係COCO較合眼緣, 於是入閘……
由於時間緊迫, 三扒兩撥沖完涼, 一出黎就比佢抽水, 又話個細佬可愛, 係咁逗佢玩, 又錫佢…不過一心唸住黎揼揼, 所以就叫細佬乖, 唔好阻住姐姐做嘢…..
訓上骨床, 開始揼, 都算有板有眼, 力度都夠, 問題在於自己, 因早前揼佐洋洋, 珠玉在前, 要求難免高佐, 雖然咁樣比較, 對囡囡唔係太公平, 但冇辦法, 可能係後遺症…日後揼正骨, 真係只能搵三大高手…..PART 1未如理想, 唯有期望PART 2….. B餐係可以玩得幾放, 不過就唔係太啱我口味…….  
回覆 讚好 不讚 使用道具

前福樂洋洋 發表於 2011-12-12 22:04
你係唔係成日俾D靚女{滚}卡!{滚}卡你千計冇制.你以D欖球.好多女人虎視眈眈架 ...

我不用卡的, 所以冇靚女可以{滾}我的卡…..
如果你對我虎視眈眈, 我唔介意架…..

在大街出左報告,再在這裹轉貼原文

類型: 樓上骨 囡囡名稱: 華源Fion 地區: 尖沙咀/佐敦
網址: http://sex141.com/zh/尖沙咀-樓上骨-fion-girl-7883.html
樣貌: 4 分 身材: 4 分 技術: 4 分 服務: 5 分
值唔值得 一定要試 返啅指數: 10/10

之前睇左好多報告都說Fion 很正,昨天終於約到尾塲相會.試過後發個簡短報告.

part 1: Dup骨力水很夠,按穴位很準(果然是大塲出身),他會先問你那裏不舒服然後集中處理,要試試她的掌背按頭,按後頭皮很舒服,推油後會用爽身粉吸走啲油.dup骨過程很健談,氣氛好好.

part 2: 我選了b餐, 佢會先在你背部BM,然後波波貼在你的背部,非常C服.轉身冇環保吹,一路鍚我lin,我便進攻妹妹及揸揸她的吸手波,最後忍吾住被她KO了.C服到被.事後會侍浴同你洗白白,之後叫我著衫在訓在床上,再替我輕按頭部及肩膀,最後比家用,望下個錶過晒鐘。
總結:  試過Fion 後覺得她是個很用心Dup 骨的囡囡,難怪有咁多正面報告!

番食: 10/10(一定要翻Dup)

討論

惹火: 3.0
惹火: 3
明白,轉身冇環保吹先真 ^^發表於 2011-12-13 10:45
加不到分,遲左。發表於 2011-12-16 19:10

eric4666 發表於 2011-12-13 09:52
在大街出左報告,再在這裹轉貼原文

類型: 樓上骨 囡囡名稱: 華源Fion 地區: 尖沙咀/佐敦

環保吹貢巧!

前福樂洋洋 發表於 2011-12-12 21:43
這個標准係女性選擇後靠的准則
,多數男性(四十至五十五歲)都事業有成,
金銀滿屋了,所以呢身為中坑的男士, ...
hkvv 發表於 2011-12-13 01:48
選後靠唔好講「多數」啊,呢 D 咪以偏概全,中一次招就足以致命啦。

而且香港真係事業有成,金銀滿屋的 ..

我覺得洋洋冇以偏概全喎,她話"多數"就已經唔係指全部啦。"通常"四/五十既男性工作"比較"穩定,有多餘錢出黎花費,絕對係好多覓食型女士既好對象。未結婚既就成為鑽石黃老伍,專心釣返黎做老公;結左婚既係最岩做偷情情人,貪佢有家庭唔痴身,可以搵多幾個

但 vv 兄講緊既"港男"就"大部份"係 80 後,廿零三十歲,高不成低不就,而我就係呢 d 前景暗淡既死靚仔 ,而你就係洋洋心目中既理想型中坑男士啦

回覆 eric4666 的帖子

打錯字了要跟正

TT-Bone 發表於 2011-12-13 08:28
華源 CoCo簡報

唔好意思, 昨天啱啱打佐一句, 發現原來已經四點幾, 夠鐘收工, 所以要留待今日再續….絕無 ...

當然剛剛 dup 完高手就會有比較,仲要水準要求都提高左,不過唔同日子就有唔同需要,咁先可以養活呢個 USB 市場生態。照睇 Co Co 既定位以 part 2 行先,而且都唔係假骨,適合唔太攰既日子或唔太受力 ching 啦

TT-Bone 發表於 2011-12-13 08:42
我不用卡的, 所以冇靚女可以{滾}我的卡…..
如果你對我虎視眈眈, 我唔介意架…..
...

80年代有咭就係身份象徵,但今時今日用 cash 先係王道!
呢度又多一個事業有成既理想型中坑啦

eric4666 發表於 2011-12-13 09:52 在大街出左報告,再在這裹轉貼原文

多謝 Fion 報告,Fion 的確有一套手法,滿足到大部份 ching,而且唔會跌錢。
但有一點想搞清楚,Fion 真的環保吹?以我親身感受及聽過既都過膠吹,只想求證一下

TT-Bone 發表於 2011-12-13 08:28
華源 CoCo簡報

唔好意思, 昨天啱啱打佐一句, 發現原來已經四點幾, 夠鐘收工, 所以要留待今日再續….絕無 ...

看來CoCoB餐係可以玩得幾放,
唔係太啱Ching口味, 係佢太激?

回覆 C09394 的帖子

其實跟師兄們的報告搵食,多數食都好嘢啦!

ericsaintmartin 發表於 2011-12-12 23:07
大哥
我果日得唔夠一個鐘空檔
真係無咩點dub

會番dup?

Thank you brother, this post is very useful USB guide.

bowlharder 發表於 2011-12-13 10:50
看來CoCoB餐係可以玩得幾放,
唔係太啱Ching口味, 係佢太激?

都唔係因為太激嘅, 只不過就好似之前所講, 搵洋洋揼過, 要求自不然提高,
同樣後面嗰PART, 如果之前有試過更啱心水嘅, 就當然會覺得唔係太啱口味囉….

早晨咁多位師兄師姐

回覆 C09394 的帖子

咦,唔受力啱禾噃!

C09394 發表於 2011-12-13 10:37
當然剛剛 dup 完高手就會有比較,仲要水準要求都提高左,不過唔同日子就有唔同需要,咁先可以養活呢個 US ...

雖然我只係dub左—陣
俾我打分coco嘅part1應該有發利文文嘅水平
不過要認真番dub一次至敢作實
講到尾10楼c1係ada主催埋班嘅
每位技所part1都會有一定水準嘅

TT-Bone 發表於 2011-12-13 11:33
都唔係因為太激嘅, 只不過就好似之前所講, 搵洋洋揼過, 要求自不然提高,
同樣後面嗰PART, 如果之前有試 ...

越試得多就越知自己杯茶係咩,玩玩下已經開始唔想試新野了(我講緊我自己)

SoGoodman 發表於 2011-12-13 11:47
咦,唔受力啱禾噃!

乜你唔受力咩?唔似喎

ericsaintmartin 發表於 2011-12-13 12:45
雖然我只係dub左—陣
俾我打分coco嘅part1應該有發利文文嘅水平
不過要認真番dub一次至敢作實

如要同 Ada 比未免嚴謹左 d,但真係有咁既骨技,又玩得夠放的話,相信都幾難唔爆!
咁你快 d 返去試多轉,睇下仲有冇咩漏左未講

禾又瘦又細粒嘛!

C09394 發表於 2011-12-13 13:07
越試得多就越知自己杯茶係咩,玩玩下已經開始唔想試新野了(我講緊我自己)

已經有佐自己杯茶, 每當試新嘢時, 難免作出比較, 暫時都未搵到更好嘅….(我都係講緊我自己)

TT-Bone 發表於 2011-12-13 13:53
已經有佐自己杯茶, 每當試新嘢時, 難免作出比較, 暫時都未搵到更好嘅….(我都係講緊我自己) ...

此乃人之常情 , 我都會.
可惜我杯茶已經退役 , 現在尚未尋到另一杯 .

KenddyP 發表於 2011-12-13 10:03
環保吹貢巧!

轉身環保吹