[吹水] 到底系口味變左定系質素差左

回復 小那星 #20 的帖子

哇!CHING系大陸都有桑拿女要成千3甘X貴???????
我覺得澳門HG比香港好,但大部分都比較機械化。
整體來說因為人仔升得太厲害,很多JT食水太深,很多女都嫌來港澳搵得少,自然質素下降
玩玩下已經對一樓一冇感覺因為老實講...一樓一D質素系比較差D...環境同女女都一般
Totally agree !!!

Where can find good spa have full service please pm me ar? Thanks ching !

回復 Ronaldchan99 #24 的帖子

通常我都系去開貴價Spa開大... 其實$1380個價你可以甘計....

陀地spa妹點都好過酒店妹質數啦... 甘就用酒店妹公價:  $800
出去做個Spa要公價:  $400左右
甘都$1,200啦...當比少少tips...再考慮系陀地...再唸下真系18歲(其實有D未夠但係唔開名話邊間)...

我覺得去如果負擔得起去尖咀貴價Spa食陀地系ok架...但如果唔系陀地就玩唔過... 當然每人口味同洗錢方式都唔同... 只系我自己意見...
澳門/香港/大陸(東莞), 質素都係越來越差!  
回復 hilarryus #1 的帖子

記住黃子華金句,男人要嘅係新鮮
食得鮑魚多都悶啦!
人愈大愈要求高正常呀
回復 hilarryus #14 的帖子

請問where 係Relax Spa Beauty? 係點玩法?
好有性趣想知,thx
回復 hilarryus #25 的帖子

我又有D興趣喎, 可唔可以講多少少包D乜野, 流程點樣? D女質素同HG比又如何?
自從L姐收檔之後, 真係冇心機玩HG. agent又唔掂, 女又冇家教. 我估我如果搵唔到其他替代品, 都想收山.
lodgeroad813 發表於 2012-11-14 11:55
其實樓主已經是老手了, 可能對囡囡的正常玩法已經習慣了. 我相信什麼時候都有好質素的囡囡, 只係我們心態變 ...

心態變了 => 玩變態
玩囡囡同玩所有野一樣~越玩越高級~你坐開平治寶馬都唔會買架思域啦~
hilarryus 發表於 2012-11-14 16:06
回復 Ronaldchan99 #24 的帖子

通常我都系去開貴價Spa開大... 其實$1380個價你可以甘計....

ching please pm me the address ar I really want to try
its better than wate time to Macau ar!
jchik743 發表於 2012-11-14 11:42
有尐唔太認同,記得小弟最後一次係CP,仲可以對到103左右(咁應該係幾多年前真係唔記得) ...

北上的服務同享受,好難同留港消費可比,留港好處只係方面同無咁危險

回復 kwfckm #33 的帖子

剛剛寫左個 報告... 希望幫到Ching你啦!!

http://141hongkong.com/forum.php ... ;extra=#pid37464148
回復 kwfckm #33 的帖子

剛剛寫左個 報告... 希望幫到Ching你啦!!

http://141hongkong.com/forum.php ... ;extra=#pid37464148
休息下好d...
foureyelo 發表於 2012-11-15 10:35
北上的服務同享受,好難同留港消費可比,留港好處只係方面同無咁危險

...

同意, 雖然少北上, 但性價比高過香港澳門, 但係15日行政拘留令人提心吊膽

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-19 04:57