樓主: shing1211617

[佐敦/尖沙咀] 河內之旅

吉野太池 發表於 2013-7-22 17:35
之前去過3-4次有卸甲有奶咀食, $248+100, 依家$448, 返元朗幾乎可食大餐

WINNIE 不嬲都唔自動解甲... 而家448 就太貴了, 好耐冇去...
klam 發表於 2013-7-22 18:32
以前覺得超值, 起碼囡囡後生, part 1 也算合格.
宜家這個價就不值了!

所謂後生都係得WINNIE 比較後生... 而家走咗幾個更加唔知有邊個OK.
吉野太池 發表於 2013-7-22 18:55
認同Ching所講, 旺角果檔越南嘢仲平幾十, 但環境就麻麻!

而家旺角嗰檔D 女點? 我成年冇去過喇.
ara03kw 發表於 2013-7-23 11:14
所謂後生都係得WINNIE 比較後生... 而家走咗幾個更加唔知有邊個OK.

同區"世外桃源"會否另一選擇.
ad 裡囡囡幾 young !!
ara03kw 發表於 2013-7-23 11:13
WINNIE 不嬲都唔自動解甲... 而家448 就太貴了, 好耐冇去...

四眼妹唔解甲好多人都知, 後生仲有kaka......
吉野太池 發表於 2013-7-23 11:35

KAKA... 有對大咪咪嗰個?
Kaka後生的可能我太年輕啦來自: iPhone客戶端
Kaka後生?可能我太年輕啦來自: iPhone客戶端
giggspenny 發表於 2013-7-23 12:05
Kaka後生?可能我太年輕啦

Kaka! the one from China??

Mmmm, I think in her 40's !
ara03kw 發表於 2013-7-23 11:51
KAKA... 有對大咪咪嗰個?

若果大咪咪果個叫kaka, 咁係我攪錯, sorry, 咁係咪有個叫 jojo 呀? 都舊年囉 !
klam 發表於 2013-7-23 12:17
Kaka! the one from China??

Mmmm, I think in her 40's !

係呀, 係呀, 係得佢一個唔係越南貨
吉野太池 發表於 2013-7-23 12:25
若果大咪咪果個叫kaka, 咁係我攪錯, sorry, 咁係咪有個叫 jojo 呀? 都舊年囉 ! ...

Yes, but she's now @越式水liu".
klam 發表於 2013-7-23 11:22
同區"世外桃源"會否另一選擇.
ad 裡囡囡幾 young !!

從來不信AD 上的圖片...
不過298 還可以, 希望不是佐敦服務, 尖咀收費就好.
ara03kw 發表於 2013-7-23 13:00
從來不信AD 上的圖片...
不過298 還可以, 希望不是佐敦服務, 尖咀收費就好. ...
298+如果機稅係150的話,咪同河內一樣...
不過聽講ruby去左果度來自: iPhone客戶端
giggspenny 發表於 2013-7-23 13:08
298+如果機稅係150的話,咪同河內一樣...
不過聽講ruby去左果度

之前 ad 幅相外型好似 ruby (now short hair)!

有 ching 出過報告 $400 全包, 咁又ok 喎!!!
will pay a visit later!!!
mk , 有越南店嗎?
請指教!
石柔 發表於 2013-7-23 14:02
mk , 有越南店嗎?
請指教!

睇番15樓有提示 !
klam 發表於 2013-7-23 13:16
之前 ad 幅相外型好似 ruby (now short hair)!

有 ching 出過報告 $400 全包, 咁又ok 喎!!!

以前河奈350全包... 睇嚟而家點平都要400... 唉...
回應 shing1211617 #1 的帖子

認同Ching所講

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-17 17:19