[搵囡心得] 有沒人知越南個邊雞頭明哥電話?

那个阿明哥的小姐说好保夜的,来吊两炮3点走掉。打电话给啊明哥一声无回。
回復 watau #21 的帖子

條友只不過係中間人,唔係老细 又点 control 到條囡. 唯一能保證條女唔走就係唔好先比錢. 上次條友重車我去西貢河另一邊比我自已選, 我自己同馬快講價.
回復 austinpower #22 的帖子

那~你是有根好的方法找到小姐包夜咯。
回復 watau #23 的帖子

沒有.一般來說 找野雞打短鐘就好, 不要過夜. 這些小妹有時會偷東西. 加了不會越南話, 有事也沒人會幫你. 就算你在大陸好多快餐妹也是半夜就走. 相信你也常聽說吧. 最好是有店有mami 會有保障一點.
回復 austinpower #24 的帖子

你知道我8个人去那个阿明哥给几个小姐看吗。
i would love to get that number as well. thanks!
Pleaseb pm number , thanks big brother.
回復 jacky_80 #1 的帖子

PM me as well... I'm going to HCM tmr

Thanks Ching!

今日試左個辦法,wechat video call 睇樣,都唔錯
我都想要明哥資料請pm來自: iPhone客戶端
please kindly pm his phone number to me, i will go on Thursday
準備去hcm,唔該pm埋比我!

發帖很用心呢!!
回復 austinpower #24 的帖子

請問可否pm mami 電話嗎?

內容豐富, 多謝分享

Please PM me as well. Many Thanks.
可以pm 我?   我已在越南
I want the phone number too !

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-14 12:13