本地囡囡 在紫荆

advertisement
回復 gigi_kiki #1 的帖子

同意一定要培养

試過唯一一次,就是Yumi.  全程無交流+趕收工,part2床尾… 仲邊可能有下次!!!
多謝師兄分享
謝謝分享!路過回去看看。

CHING,我始終覺得PART2既野自己知好了
我一向都係淨講下靚唔靚,按得好唔好
足仔PART2永遠冇ISO的,屬互動的。

你好彩(好命)可以飛禽大咬一番,除了滿足了一刻的榮耀外
結果還是寫了冇人信,亦幫不了囡囡,只令佢日後工作更難

呢個場我寫了好幾篇,都盡量寫得客觀(有唔好都有指出過,主要是房間安排混亂)
如果想有好野跟各CHING分享,倒不如將遇到的囡囡以外表及技術分類
百家賣百貨,你不合口味的可能其他人岩呢
想問Ching講緊嘅係邊個?
早兩日上去本身想揾kk,冇反做左yumi,吾講野,前後得50分鐘,唉早知自己係屋企搞掂算
回復 Ilikemassage #28 的帖子

應該一陣會有專人覆你點解
見係簡體字都知乜事
上過兩次都無陀地,次次都話唔得閒
算9數啦
回復 炸野 #26 的帖子

算吧啦,我地搵錢唔辛苦咩,比左錢都係想攞返應有的,有唔好的一定要講出黎比大家知,唔好瀨嘢最緊要
炸野 發表於 2014-3-19 00:59
CHING,我始終覺得PART2既野自己知好了
我一向都係淨講下靚唔靚,按得好唔好
足仔PART2永遠冇ISO的,屬互動 ...

CHING,老實講句,part 2既野真係人人唔同,無咩所謂
但係唔足鐘、態度差呢D真係有
我都幫襯過呢間野不下十次
只能講句,除左技師後生之外,基本上好多野都仲有大把改進空間

另外,本人都試過o係同區其他場dup過,好多場既part 2都可以好玩得的...
唔知點解係紫荊好多都好錫身
drogbamalouda 發表於 2014-3-22 10:07
CHING,老實講句,part 2既野真係人人唔同,無咩所謂
但係唔足鐘、態度差呢D真係有
我都幫襯過呢間野不下十 ...

支持更多真實報告
回復 drogbamalouda #32 的帖子

唔足鐘我就未試過,但態度差就有,事後我都同老闆娘反映,而且都唔再搵佢

點都有D TRADE OFF既,如果CHING知道邊個場係後生、DUP得、玩得、同埋收緊呢個價錢都不妨交流下
呢一個區我只去過兩、三間
上述既要素一般最多都係中兩至三樣

其他區真係試都唔敢
回復 NIKI168 #31 的帖子

呢層大家都明白既
人人尺度唔同,雖然心裡當然想多D
但如果佢唔想既,我都唔勉強人,只可說有緣無份,下次唔搵佢就是了。
i think this one is good, i want ot try ar
小弟新手, 請見諒!
睇見咁多POST 關於呢間野, 亦都親身上過去不下十數次, 只能夠講, 有時中國人一句"人夾人緣"好重要! 有D人諗住放低 $5XX 就想飛禽大咬一番(包括除BRA, 錫LIN LIN, 法式濕吻, 全裸同你dup, 攻下路等.....) , 如果你有睇呢個forum, 會見到要做以上行為既陀地spa/足浴, 要收$1700起標, 可以砌埋兼好服侍, 其實你大可以去幫襯, 無謂0係呢樹亂咁吠. 做窮L又要服務, SORRY , 肯定你去錯地方!
的確有人係真係可以用$5xx 做d你好想做既野, 但係女女同你係互動, 如果你個樣/性格成個咸濕賤格樣, 女女向你提供基本服務係已經盡左佢能力, 又可以怪咩人呢? 當然如果你識tum女而個樣又成個吳彥祖咁款, 恭喜你,你食女既機會率極高! bonus唔係人人有, 而呢個亦係玩足仔既好玩地方.
好似有人話yumi 好cool, 亦都有人話佢好放, 其實我信兩樣都岩, 因為佢對你唔熱情唔代表佢冇同其他人有互動. 我都搵過佢, 都幾好玩, 黎個法式都冇問題. 至於其他本地女女, 我都試過玩得更放, 甚至自己都覺得有d過份, 但到最後大家都feel到大家都enjoy 0個一刻既moment, 咪ok lor, 可以咁講, 你有能力, 而女女係buy既, 咪無問題lor! 相反你喜歡強人所難, 之後再乜乜七七, 都係0個句: 你俾左幾錢呀老細?  

Thank you for sharing.
回復 chickenlegleg #37 的帖子

CHING......你講得太...直接了....

有無得全套架?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-14 18:31