本地囡囡 在紫荆

唔駛咁誇張,有好多其他場,都係後生靚女的技師,都係無收多貼士而提供到更好既服務
係紫荊同佢地要玩推手,我覺得好無癮

上星期試過一個新黎既
摸下心口話要加貼士,我話加少少OK丫,埋單佢話要$400

唔好意思,呢間已經永不錄用...老板娘見到既話,教下D細既好唔好....
chickenlegleg 發表於 2014-3-29 17:13
小弟新手, 請見諒!
睇見咁多POST 關於呢間野, 亦都親身上過去不下十數次, 只能夠講, 有時中國人一句"人夾 ...

你意思即係話好似亞大哥你咁靚仔又有型,D女女就自動獻身,其他C HING樣衰又核突就連基本服務都無,咁好唔專業囉,其實你都係想話比人知你有既其他人無啦
NIKI168 發表於 2014-3-31 03:09
你意思即係話好似亞大哥你咁靚仔又有型,D女女就自動獻身,其他C HING樣衰又核突就連基本服務都無,咁好唔專業囉,其實你都係想話比人知你有既其他人無啦

基本服務都唔足真係講唔通
chickenlegleg 發表於 2014-3-29 17:13
小弟新手, 請見諒!
睇見咁多POST 關於呢間野, 亦都親身上過去不下十數次, 只能夠講, 有時中國人一句"人夾 ...

如果除BRA, 錫LIN LIN都算飛禽大咬,咁不如番屋企自已攪掂
eq咁低又要做廣告,真係趕客
本地? 琴晚上去我會唔會太夜呢? 10點
都係大陸人
I want to try this shop
but I do have the address
師兄,多謝實用資料!
多謝師兄分享~
Thanks for sharing

went there once, not that good. she asked for $300 tips after finish (first left door)
north 35+ not pretty, can touch, no clothes off
crazy
多謝ching報告!!!
penthouse 發表於 2014-4-7 15:30
I have been this shop for almost 10 times and tried the following gals:

1) KK - Local gal (part one ...

1) KK - Local gal (part one - ok) (part 2 - will not take off bra) <-  bad
2) BoBo - local north (part one - ok) (part 2 - can only touch her boobs outside) <-- most bad
3) "Sum Yau" - local (part one - quite good) (part 2 - can take off bra but still wearing t-shirt) BUT not enough time.  <- bad
4) Miki - north (part one - soso) on the phone twice when doing (part 2 - ok can take off bra and kiss her nipples)  <- good choice
回復 chickenlegleg #37 的帖子

贊同香港地一分錢一分貨,兩個人系間房,認識好講feell
落樓價幾多??

Miki係我見過咁多技師裡面最有女人味既一個
回復 高佬偉只此一家 #56 的帖子

小小粒,易入口攬住佢仲有女友人妻fell
琴晚加今日 1個本地 1個似唔係咁
但有改變啦 最基本似返正常spa 咁玩囉 咁樣受落d
但最想搞既翠兒仲係好多限制 哈哈

前日夜晚去左,睇左幾個女女,覺得Miki同Tracy最靚,一個就細細粒,一個高挑模特兒身材
琴晚試左希希 唔錯
起碼係正常玩法

但舊人都係咁好多限制
講真啦多限制既 點勁性幻想都發射唔到啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-15 01:15