本地囡囡 在紫荆

多謝師兄提供情報
就黎暑假會唔會多D陀地

只有聽上天悉心既安排
回復 yuchanchoi #63 的帖子

唯有啦,好想做多D幼幼
回復 文天祥 #62 的帖子

哇....陀地可惜成日約吾到個野性陀kiko
Kiko. 是否20拖地
回復 winwin14 #60 的帖子

C hing, 正常玩法 , 即係手作仔? 定有多D?
呢個場真係玩唔過,去咗3次,揾陀地都要隔衫摸,其他老尖場,part2老早解甲了
係真唔係.....

都係手作仔 但我意思係格住3 果d叫唔正常囉
我係尖沙咀其他場玩過一次本地後生女 清哂 (主要係價錢一樣)
我本人比較麻煩 好難格住3 做野會出到囉 隨非係高手啦
雖然冇搞過任何野 但係我冇主動開聲要搞姐
不過聽閒佢冇做lu
回復 winwin14 #70 的帖子

師兄去開邊個場呀?
twoface_1234 發表於 2014-6-5 00:41
回復 winwin14 #70 的帖子

師兄去開邊個場呀?

有 以前隨左紫荊 仲有櫻花泉 映月莊 呢2間囉 我呢3間都係常客黎
近排試左w spa 同果間皇者spa
一舊叉燒 發表於 2014-5-28 19:15
回復 文天祥 #62 的帖子

哇....陀地可惜成日約吾到個野性陀kiko

有幾野性?
天下無敵828839 發表於 2014-6-4 23:13
呢個場真係玩唔過,去咗3次,揾陀地都要隔衫摸,其他老尖場,part2老早解甲了

可以除既, 只不過逐件計tips咁遮
KK 陀地,互動度低,60分鐘係由進門到離開計,當然沖涼都計啦,part 2完見未夠鐘就等佢番嚟啦,5分鐘都未番,番到嚟話我點解唔沖涼!當時只係45分鐘左右!可能我唔係常客所以就咁啦!
回復 raymondlee #75 的帖子

咁係唔係比一個鍾錢呀?
回復 raymondlee #75 的帖子

Kk我做過不下十次,每次都盡量滿足我嘅要求,更不會要求多小費,比起其他摸入面或解甲要加一百的陀地已經好好多。Ching 我諗你做六十分鐘,囡囡幫你做45分鐘你已經賺到,我上次做第二個先得30分鐘,更何況一個二十歲少女嘅手幫你做part 2,做男人嘅仲想點,只不過要俾460埋單,要求仲多多,囡囡都吾肯幫你做啦!我諗Ching 你甘講得,都有解甲啦,講真,陀地妹肯俾你解甲,你已經賺到啦!
呢間場好多寫手賣廣告, 大家小心啦

前幾日 再試返E間 老板娘介紹左KIKO比我 我仲以為係暑假PT   
PART1 廿歲頭就知冇咩期望 PART2如果可以解甲就1流  不過果日去可能早 大部份女女坐曬係到... 見大多係廿頭(果間野人多果時真係好迫 門面太細啦)
上年年尾上去 比完TIPS 打算出房門果時 條女話下次有PART3 可以試  我問幾多 拒話2千.......我即刻話痴線... 之後就冇去半年
回復 twoface_1234 #76 的帖子

我相信佢肯定係埋一個鐘

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-14 22:49