[樓上骨] 求觀塘區USB推介

用手機回應 kwuntongusb #4 的帖子

樣貌同身材  仲要識dup , 嘩,要証一試先得!
金橋翠翠都吾錯
已試Angel,整體唔錯,係個toilet細
回復 dfly11 #10 的帖子

she has plan "C" ma ?
回復 kwuntongusb #4 的帖子

sorry, which 琪琪 u are talking about ?
http://go141.com/zh/3002-觀塘-樓上骨-阿玉.html

any ching tried her ?? pls give somecomment
回復 taihoi15 #18 的帖子

about how old ? she has plan "C" ? thanks
回復 kwuntongusb #31 的帖子

she has plan "C" ma ?
Mandy 唔錯,如果你唔介意心口裝假
回復 dicky_ho #17 的帖子

維維出返AD啦,佢祇是用腳踏可以收貨,但雙手無力dup,身材幾好波大,真波,B餐有BM同BJ.,
非環保.我想做C餐話下次.講錯請見諒.唔識評.Ching之前你應去過.有乜評語.唔該
比較多野講,基本上都冇乜問題,鍾意身材方面比較勁的可以考慮
金橋 lily 中醫級數
回復 kwuntongusb #36 的帖子

Mandy  樣貌: 7/10 (估計33以下, 有禮貌,友善,樣貌中等)
身材: 7.5/10 (中小型身材, 有C cup, 少少潛建)
技術: Part 1 – 7/10 (Dup 技術水平只屬中等偏上, 力水足, 落位算準。有踏背)
技術: Part 2 – 8/10 (C餐,非環保吹,投入.自然水贊. 骨床: 有.地方細,
服務: 7.5/10 (服務態度好, 時間足60分鐘!)
返啅指數: 70%
回復 dicky_ho #22 的帖子

今日試佐coco,果然唔錯,全程用手指和手爭按.力度大而准,推油舒服.足鐘,上圍身材唔錯.但無自動解甲.祇提供A餐.如有其他餐選擇生意會更好.喜歡享受dup骨和飛機餐唔會跌錢.
bluesky9999 發表於 2014-5-22 15:35
回復 dicky_ho #22 的帖子

今日試佐coco,果然唔錯,全程用手指和手爭按.力度大而准,推油舒服.足鐘,上圍身材 ...

先多謝呢位弟兄分享,等我下次去搵coco時比佢睇先
用手機回應 bluesky9999 #40 的帖子

請問邊位Mandy?
有冇ching試過jolly?
回復 first2755 #44 的帖子

http://go141.com/zh/25995-觀塘-樓上骨-Mandy.html  
金橋

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-10 08:11