[樓上骨] 求觀塘區USB推介

Angel 我又真係咪試過喎,其他好多都試過晒。
dan0815 發表於 2014-5-22 19:41
有冇ching試過jolly?

假波,,,
回復 netnet #47 的帖子

試過邊幾個好的分享下.願聞其詳.
回復 kpho #1 的帖子

南洋3樓(得一間)叫啊cat
佢不過身體近排開始有d唔舒服
有個替工係到幫手
ps個替工係佢個fd,手骨都好得,不過都係中女
你可能要上48先睇到,佢係本台無再落adv
足鐘、可靠、手骨又好既USB!!!!
回復 碌郭 #39 的帖子

可止中醫.直頭老中醫手法.dup骨技術一班尾,Gap窄
華安多左個lily,250/350,有冇弟兄搵過?
呢個就係冇報告,所以想問下最近有冇兄弟搵過.值唔值得去~~~
dicky_ho 發表於 2014-5-25 21:48
呢個就係冇報告,所以想問下最近有冇兄弟搵過.值唔值得去~~~

有無師兄試過華安Lily呢?
kpho 發表於 2014-5-26 09:12
有無師兄試過華安Lily呢?

睇黎輪到我出糧之後做敢死隊XD
前幾日去左群星angel..聽ching講係中女...但個樣靚..點知去到完全中晒伏...係一個40+既ee
dan0815 發表於 2014-5-26 20:18
前幾日去左群星angel..聽ching講係中女...但個樣靚..點知去到完全中晒伏...係一個40+既ee

謝謝分享
回復 bluesky9999 #51 的帖子

佢手骨係佢家姐教,佢家姐應該係大師級,有幾會去試試
回復 dicky_ho #55 的帖子

前幾日打過兩次電話無人接.無緣見面,等ching你報告.
回復 bluesky9999 #51 的帖子

how old is she ?
回復 octobergod #24 的帖子

how old is she ?
回復 nikeid #61 的帖子

你問翠翠幾多歲?35以下.官塘無靚妹樓上骨加.主要食dup.服務和足鐘已算唔錯啦.翠翠做得到,有樣好特別,通常我地用提子來形容nipple粒的.但佢用氣水蓋來形容平而扁.都幾好啜.但唔岩我咀形.是米真加?.自己去求證.返來寫報告.唔該
回復 bluesky9999 #63 的帖子

thx ching
有無先後次序分呀
dan0815 發表於 2014-5-26 20:18

群星angel我都幫襯過,佢同呀Wing好熟,但講外貌我同意師兄所說。
bluesky9999 發表於 2014-5-22 15:35
回復 dicky_ho #22 的帖子

今日試佐coco,果然唔錯,全程用手指和手爭按.力度大而准,推油舒服.足鐘,上圍身材 ...

多謝介绍

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-10 07:22