[一樓一] 富士 Sweet 點解咁把炮

Your ass always free of charge
wing1283 發表於 2014-5-19 13:15
請問各位師兄,有邊個試過傳聞中的痴女富士亞Sweet
我就未去過,但睇價錢,全套要收900個大洋,仲無相睇,
又無寫時間有幾多,點解咁把炮?

如果重係收500/600..我覺超抵...
樣OK...但唔算好吸引..始終唔係好靚..比較蒲味
修長美腿就一流了..但有D肚紋就....
講服務真一流啦.......
我都係試過就算了......如果500/600...我會番食..番食佢D咁正服務....始終唔係有咁後生30下..咁質素有D咁服務........

600番食.果C祙..口爆都抵..
fredlau 發表於 2014-5-23 14:46
Your ass always free of charge

近期是否仲可後花園?有冇其他人知?
Tongchan1 發表於 2014-5-23 15:09
近期是否仲可後花園?有冇其他人知?

人講你又信

我所以問下各兄弟。大家知死於141的大名啦!
回復 deathryuk #43 的帖子

我都係咁話 ~
Tongchan1 發表於 2014-5-23 15:38
我所以問下各兄弟。大家知死於141的大名啦!

囡囡都系人,出黎做只系一份職業,亦都要大家尊重,
覺得值既咪約佢,覺得吾值,大把其他選擇,全香港大把囡囡,
鹹魚青菜,各有所好,各花入各眼,亦見仁見智,無咪好討論,
果d服務有無,我吾知,
我以前約佢時都有問過,佢比我的回答系"無",
佢重加多句話"痴撚線,你要的話,搵第二個,我吾做的".

有無果d服務,熟真熟假,亦都系當事人先知,

但死於141講的,就百份百系假

記住 :"我有的你未必有,你有的我亦未必有"

別人有的,吾一定你會有

fredlau 發表於 2014-5-23 16:06
覺得值既咪約佢,覺得吾值,大把其他選擇,全香港大把囡囡, ...

絕對贊同 好心d人咪成日老吹
rcm 發表於 2014-5-19 13:57
回復 rcm #3 的帖子

身材收長但無乜波同有少少肚紋

肚紋 係生左OR  定係?
fredlau 發表於 2014-5-23 16:06
覺得值既咪約佢,覺得吾值,大把其他選擇,全香港大把囡囡, ...

字字鏗鏘。可惜比唔到分你。
昌少 發表於 2014-5-23 17:12
字字鏗鏘。可惜比唔到分你。

你次次都系呢個藉口
fredlau 發表於 2014-5-23 14:46

企個 能容萬物
回復 最愛是你 #131 的帖子

無問過,但她瘦底唔會減肥造成,應該係生過
回復 rockza #121 的帖子

額外服務不用加錢?ching你係熟客定好靚仔?
回復 Girlhunter888 #124 的帖子

但她話好多客話她靚女想約出街啊
回復 rcm #137 的帖子

其实佢扮起上黎,真係幾索,5係点会口甘多師兄俾錢同佢出街,服务真係5需懷疑,不過九佰真係幾貴,我都好耐冇食
四眼王爺 發表於 2014-5-23 23:50
回復 rcm #137 的帖子

其实佢扮起上黎,真係幾索,5係点会口甘多師兄俾錢同佢出街,服务真係5需懷疑,不過九佰真係幾貴,我都好耐冇食

所以我都仲係心大心細。。。
服務的確很好
六百夠喇,係好玩,但佢都有佢嘅缺點,所以我早幾年500玩完就再無揾佢
佢個名叫SWEET

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-21 04:01