[吹水] 翻食既原因

有FEEL就會...   不過去多一兩次好易沉
靚既,夾既而佢又比到女友Feel 既話會番食,做左熟客有時服務唔同D,試過搵佢幾次之後,原本唔太足鐘,到有得車又時間過左唔同你計。而且有時當個保險,唔想跌錢就搵番D 熟既。
翻食最大原因就係有好感
服務好 有GF FEEL 相頭好 肯同你傾 唔黑面 體位多
回復 sundayman #41 的帖子

之前都食過一個好多次,沉左一排
最緊要舒服
其次係睇樣
Feeling and gd service
大家啱fell咪返食囉
未試過翻食
曾經有Ching 講過, 出黎玩係為盡嗜天下囡囡, 翻食有違此原則, 我覺得幾有道理, 加上又怕自己沉船
本身樣都叫唔差, 加上本人又喜食七日幼幼兼抄下牌仔, 所以囡囡好多時都會叫我翻啅
有次有條女真係好正, my cup of tea, 因此佢之後再黎叫我翻啅, 係黎前已經叫定我, 到左亦每日再問我去唔去, 我都好有衝動去, 最後當然冇啦
失約之後佢無再黎香港, 亦無再搵我, 過左一年到仲結埋婚

到今日我都仲係度諗, 當日我應唔應該翻食呢? 如果我翻食左今日又會點?
仲有懷念佢個BODY加短髮都係350, 而家食番同樣質素, 我諗要酒店囡先得
回復 tge #1 的帖子

Good service and good feeling are paramount.

Looks and body are secondary.  Well, if she doesn't look good you wouldn't have walked into her room in the first place
合眼緣又有真反應既先會翻食
合眼緣又有真反應先會翻食
翻食通常都有好服務
亦因為服務好,令你沉船,大家小心
想番食咪番食囉!!
講甚麼原則
有時睇幾多都唔及食過果個
咪覺得好值得番食囉!!

合眼緣第一,
身材第二(走肥第一,波細或大這個不重要但100%不可打假波),
服務第三,
防跌錢護盾第四,
叫聲最其次反正大多也是扮叫。
之後就是熟了100%可玩多好多野(各位自己想像)
但勸各位翻還翻千萬不要學人玩沉。。。
個人感覺, 無其他原因!!!!
合眼緣,好服務
翻食的原因有好多,服務有保証,又有女友feel, 驚沉船就唔好試喇!
怕瀨野,怕跌錢

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-22 18:49