[吹水] 葵涌食好嘢

ching 有冇佢contact
回復 大周王子 #14 的帖子

睇AD 好似未話好荀呢~ 不過各花各眼, 多謝分享
之前試過有七日...仲要係0靚妹...個樣同個波一樣細細個...無服務.吹鐘..做做下..話好攰.....同你打出嚟好唔好...
頂................
回復 奄尖大少. #66 的帖子

LB= lady boy
回復 masterthebate #67 的帖子

唉吔……
回復 奄尖大少. #66 的帖子

即是有JJ的女人!
上次去東寶  夜晚11點幾   有個阿叔係到周圍望  我去邊佢跟到邊   開門問下價  佢又要死痴埋黎睇   屌那星  搞到走人算數
有冇其他師兄見過呢個仆街阿叔
回復 yanyanpo #70 的帖子

個亞叔就未遇過,不過成日遇到成班細路一齊洗樓,搞搞振。
啱啱去完東寶,見到個泰妹好大波。另外有2個北妺可食用,我入咗其中一個,波唔算大但波型靚,可食用。

回復 Tongchan1 #54 的帖子

感謝c兄分享!!!
回復 嫖賭浪子 #61 的帖子

果然好耶!
回復 boonel #65 的帖子

再接再厲,苦盡甘來,哈哈哈
回復 masterthebate #67 的帖子

。。。有無甘黑仔啊?

經常遇到啦,上週在友成試過,條友我問價就係後面望住,我歸話無錢就行開啦。。。之後照楊入去
回復 forwasteinfo #71 的帖子

玩鐘仔,可以理解!
荃灣有料爆
德華樓3樓k室B房有件筍野靚
花式多,服務好,最緊要水多夠後生
目測24左右,行過路過千萬不要錯過

晏晝食咗東寶件大波泰妹,有肉地又有腰,有笑容夠主動,唔錯。
forwasteinfo 發表於 2014-9-12 14:14

個亞叔就未遇過,不過成日遇到成班細路一齊洗樓,搞搞振。

細路…可能我都有份   2×歲
但我睇岩係會入閘 吾係玩玩下
yanyanpo 發表於 2014-9-14 00:51
細路…可能我都有份   2×歲
但我睇岩係會入閘 吾係玩玩下

c兄我估唔係你/你地,我目測佢地頂儘十五六,加上話題談及學園生活,同時當有女開門成班人就圍住個門口,又左口右問,3P得唔得?有咩服務?最後當然走人啦!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-17 19:01