[指壓囡囡] 金豐指壓討論區 3

回答番狂徒兄
而家少左食包,以前只集中食兩隻
我估你知我指邊兩隻的
wing1283 發表於 2014-10-10 12:50
回復 死窮西 #27 的帖子

21個人係有啲cool,唔多鐘恴講野,但又未至於假

我衰多口 講錯野
九哥最靓仔 發表於 2014-10-10 15:46
一般D女都會幫手SELL下D姊妹,唔好以為佢地主動提議就好淫賤.

佢地有好多都係想亙相關照吓 等大家多碗食 咁當然都有D女女會 叫人地唔好搵某某 女女只係搵自己都有 但金記幾個當紅既 例如當年既61 有好幾個女女都係佢介紹我識既 之後佢介紹我識既 又推介其他女女俾我
Trotanoy 發表於 2014-10-10 19:40
唔止添呀
係鑽完車,車完再鑽再車
轉個身又吹又啜,大車完再吹再啜

口燒爆完再車,過番啲精俾你
Trotanoy 發表於 2014-10-10 19:46
回答番狂徒兄
而家少左食包,以前只集中食兩隻
我估你知我指邊兩隻的

點解會少咗食?
有無巴打試過112,好似幾好咁
金豐係邊嫁?係咪有水床嫁?來自: iPhone客戶端
狂徒 發表於 2014-10-10 23:28
口燒爆完再車,過番啲精俾你

乜你無食過自已d精咩
如果無,咁你要試番下自已d精
食完會長生不老
midstar 發表於 2014-10-11 00:46
識玩ㄧ定咁玩

呢位師兄識玩
柏柏pakpak 發表於 2014-10-12 09:27
有無巴打試過112,好似幾好咁

樣唔差, 肥底, 但有笑容,
最可惜是, 零技術, 吹簫令我感到痛, 水床只是用身體壓住我當BODY MESSAGE, 冇任何轉動,反手, 提腿技巧.

Trotanoy 發表於 2014-10-12 17:44
乜你無食過自已d精咩
食完會長生不老

民間流傳 食老處可壯陽 愈老愈保
Trotanoy 發表於 2014-10-12 17:44
乜你無食過自已d精咩
食完會長生不老

一場相識,我以後留番啲嘢俾你食
死窮西 發表於 2014-10-12 21:23
民間流傳 食老處可壯陽 愈老愈保

真係識食
回復 Trotanoy #55 的帖子

依家想食老處  難啲囉  啲女未夠20歲已經比咗人
折衷辦法  可以去多港食多啲9仔  仲要飲哂佢啲西水  包你活得更精美
上星期5去完, 冇乜人, 囡囡有廿幾個, 但環保女就得1個返工, 最尾返食66
今日上去
我: 想 MARK 62,
鐘房: 做緊嘢
我: 咁 UMMM....
鐘房: 不如等我地介紹喇
我: 好, 不過想做水床
鐘房: 咁... 好啦, 你過隔離吖... 喂, 做水床, 比間房靚仔
另一面個鐘房: 入嚟吖, 比間房你先, 係唔係做水床呀?
我: 係...
入咗房, 等咗陣有人敲門, 未及反應就自己入咗嚟....
過程差唔多;
讚: 年齡廿尾三十頭, 車頭燈雖然唔係好大, 但係係真波, 我呢兩個禮拜 MARK 過 77, 12 同 73, 三個不約而同都係僭建
彈; 由頭到尾都係佢做哂, 水床唔準我郁, 佢話驚跌, OK, 响水床上完全享受唔到 12/73 嗰 D 技巧, 力度直逼楊州佬刷背, 到上床吹蕭, 唔好攪我妹妹, 我會唔專心吹蕭, 到埋牙遞個套比我要我自己撕開, 戴上, 之後就一嘢坐上嚟做活塞運動...做咗陣我話想男上, 砰硼就訓低... 想車... 唔好喇, 我爛嘴呀... 卒之我"洽" 埋對眼, 狂轟至出嘢, 收皮...

63 我諗我唔會做佢回頭客鳥  
sorry to hear that bad experience.
回復 btsjiamusi #58 的帖子

btsjiamusi兄,
63曾經係我相好,但水床一定唔係佢專長,
可能人夾人緣,我覺得佢算好傾,有交流,
至於服務,基本69,重型車,水蕭全部齊全,不過係唔比指插,驚發炎,
試過同66和63做雙飛,66專攻下邊,63就同我車,足足15分鐘,唔係講笑,
因為雙飛好易分心,較難集中,嗰次攪咗好耐.
回復 wing1283 #60 的帖子

wing1283 兄,

可能咁啱得咁"橋"佢嘴丫角損咗, 所以我連蜻蜓點水都被拒絕
水蕭我都有, 而且都唔錯, 但 69 呢樣嘢我連諗都未有時間佢就遞個 dom 比, 要我自己撕開, 上套, 之後就一嘢坐咗落嚟...
上指壓要自己開套, 上套... 我都係第一次...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-19 09:14