[情報] MK建興

回復 dream92121 #988 的帖子

8C3琴日見到好似唔錯
ryan1992 發表於 2015-4-12 14:56

8C3琴日見到好似唔錯

等你報告
呢排有冇師兄行過, 見唔見9樓c7 楊洛婷有開?

8樓c3係咩類型女女?長腿白淨?
啱啱上去,真理之門開門話400,我擰擰頭,佢就叫我行過黎啦,仲有吖,我窒一窒,想呃我過去捉住我?我行開,佢就講400蚊兩q,妳都傻嘅,一世人兩兄弟,我點會出賣自己細佬,妳比我我都唔肯啦,擰轉頭就走,臨尾佢仲講多句 有嘢睇吖……
啱啱上去,真理之門開門話400,我擰擰頭,佢就叫我行過黎啦,仲有吖,我窒一窒,想呃我過去捉住我?我行開,佢就講400蚊兩q,妳都傻嘅,一世人兩兄弟,我點會出賣自己細佬,妳比我我都唔肯啦,擰轉頭就走,臨尾佢仲講多句 有嘢睇吖……
回復 dream92121 #994 的帖子

楊洛婷樣唔ok~~~~不過唔知技術如何,無try過
dream92121 發表於 2015-4-11 06:26
我只係好想試8樓C3, 不過成日都有人係入面辦緊事

c3定c1?
c3成日有開ar.......
好爸爸 發表於 2015-4-14 01:24
c3定c1?
c3成日有開ar.......

有試過8C1嗎?
回復 ashleyyoung #1001 的帖子

有ar~~~成日去tim
六楼168系咪无做啦,外面贴住全套免问來自: iPhone客戶端
剛剛路過,8B1有看頭,但被其他師兄入左

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-17 10:22