樓主: airjordan1112

[吹水] 各位師兄,出左黎玩咁耐,有冇邊位囡囡令你筆生難忘!

回復 cityr33 #158 的帖子

川龍街lily
講講下都差唔多三年前,果陣係2012年頭,係沙灣撞到條女,果陣已經好似好熟咁,又攬又車車左成粒鐘都有..後尾搵多佢一次,果次之後都有SEND SMS,講埋結婚又其他,後尾梗係無結啦,一早拎左佢QQ,後期都無搵佢啦,亦無買過野比佢,之後隔左一年多又搵番佢(qq傾計)佢話去左虎門做生意,賣衫之類,之後過多半年又話番左深圳,有次問佢就上左四川(老家),而加見佢周圍買野又玩下咁樣,咁就三年
回復 oldman1963 #163 的帖子

好運樓lily, 之後去過土記一排
N 年前在香B A座7 的 OL Coco,試過一次突然神勇,狂插到她大叫,抱著行房一圈,後車著出。現時各女女都愛護身體,希望D客快出快走,留下家用走人
新一年係到祝各位師兄繼續快快樂樂,出入平安,繼續分享多d美好回憶
試過同亞女去韓國, 大家玩到好有mood, 真軍吾在講,最感動係佢環保吹吹吓, 我話就爆啦,佢望住我然後點頭, 我口爆左,佢仲吞埋,超感動
hippo526 發表於 2014-11-25 11:53
點解師兄們這麼好食運?

食得多自然有

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-18 14:12