樓主: GreenAdventurer

[一樓一] 巨籮同好專區

回復 呀千 #40 的帖子

請問金豐63咩年紀,相頭如何?thx
回復 呀千 #40 的帖子

小弟白紙(指壓)……上去話搵63,就ok....怕被調包……有無外貌特徵形容下……thanks !!
回復 石柔 #42 的帖子

指壓唔係酒店女...唔會調包,除非佢無做!
睇唔岩可以彈,自己無心水,可以叫佢介紹 ,自己同KEEPER講要求D咩
回復 kin_pet #41 的帖子

相頭正常,肥底大籮,哩個食身形多過服務
自己衡量
回復 呀千 #44 的帖子

oh....肥底?小弟愛大蘿,但不接受粗腰……不過會去冒下險……
多謝師兄意見!
搵日去會一會Sammy個大蘿先
回復 GreenAdventurer #48 的帖子

聽見到興奮。
GreenAdventurer 發表於 2015-6-4 14:45
有冇試過狗仔式時俾 Sammi個巨籮撞返轉頭,跟住忍唔住射埋?

睇見已經硬哂

多謝師兄分享,你講嘅嗰個會搵日去試試,我講緊嘅Sammy 係官塘 5-7 4A嗰個, 都一樣咁正
pooroldman 發表於 2015-6-4 18:59

多謝師兄分享,你講嘅嗰個會搵日去試試,我講緊嘅Sammy 係官塘 5-7 4A嗰個, 都一樣咁正

仲以為銅記果件
用手機回應 dicklow928 #53 的帖子

好明顯係3X幾c9....
肥底有肉地...幾 nice..
興隆9樓個萍萍都ok大,好似有菊花玩𠻹。
絕對支持,謝謝分享
pooroldman 發表於 2015-6-4 18:59

still have not seen any other bro tried her yet.
回復 dragon8686 #56 的帖子

可能試咗嘅無係呢度講, 要回應呢樣嘢我嘅心情都幾矛盾,又想見到多啲師兄搵佢,讚吓,又幾心痛佢,因為佢好易被撻着,我諗各位師兄都係玩女高手,怕佢頂唔住

補充內容 (2015-6-6 13:49):
好多囡囡都話其實女人高潮一次係攰過男人好多
pooroldman 發表於 2015-6-6 13:18
回復 dragon8686 #56 的帖子

可能試咗嘅無係呢度講, 要回應呢樣嘢我嘅心情都幾矛盾,又想見到多啲師兄搵 ...

師兄,Sammy真係咁易被人撻著? 咁你咪成日撻著佢? 咁Sammy有無高潮呀?同埋點可以撻著佢請賜教
回復 平凡鵰一隻 #58 的帖子

都話咗呢D我唔想答, 因為個心會唔舒服, 總之唔會係好似D AV片, 人性化D, 自己探索吧女

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-17 05:36