樓主: johnny_cool

[美少女] 抵制900以上的美少女!

最重要質素,服務回升,價錢期後
我向來都唔信呢D女, 鬼咩, 成日掉包, 劣評太多, D on9 agent成日以為搵寫手就坤到師兄嘅血汗錢?! 貨不對版一兩野, 以後都冇幫襯
至於值唔值, 大家自己衡量啦, 都係果句, 屌完之後咪又係關人隱士, 個樣天仙咁靚都冇用
有質素有服務,1K都無問題.
demand and supply. but u are right if the pretty gals dont leave hk
回復 albertwong #41 的帖子

好多抵鈡當高鈡!
回復 ho555555 #43 的帖子

現在好多質素有服務不值1K!
有價無市,點會有人來呢
回復 leungleung2010 #47 的帖子

仍有笨人走去
$900 is not worth to taste a chinese doll
回復 stussy_708 #49 的帖子

900 OK!900以上 NO WAY!
我都少玩了好多。太貴太易DM。出去食餐好嘅好過。少去几次張機票都買到了。
你唔覺得值大把人都覺得值
百貨百客
回復 high5 #51 的帖子

900可以接受
回復 high5 #51 的帖子

You are right. $600 dinner buffet, I could eat a lot of lobster!!!
回復 johnny_cool #1 的帖子

要個個都咁做至有效㗎﹗但實際上冇乜CHING會抗拒到囡囡的誘惑﹗包括我﹗
回復 tony1111 #55 的帖子

齊心就事成!
好多樓上囡囡都係$600一7O0有美少女質索
回復 justonto #57 的帖子

係邊度呢?
認同,價錢高左質素無高過

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-18 12:00