[一樓一] 囡囡真正舒服

囡囡話事
回復 fatwetwest #16 的帖子

你都識講夾實(收音機),同吸住吸係兩種feel㗎
都係果句喇,你未見過,唔代表無。
I also have one 141 always have great play with her and her enjoy very much ML with me.
哩d野 好睇個人!!大波既豬扒比埋錢你,你都唔會屌啦! 女女都係人,你靚仔溫柔有feel咪有真反應囉!!加上有技術唔早洩,女女有高潮一d都唔出奇

試過條骨妹,我做BM,點知磨得兩磨,
巢佢下面賴晒尿,吊佢吊到反白眼,震晒,
係甘啫
職業演員唔好諗太多
yellowwong19c 發表於 2015-5-28 13:46
試過條骨妹,我做BM,點知磨得兩磨,
巢佢下面賴晒尿,吊佢吊到反白眼,震晒,
係甘啫

係咪原本無開大,後來就有呢?
收家用嘅時候就最C服

呢句最真
收音機只係女女收緊隧道口條括約肌,呢條肌肉係隨意肌,只要練下就可以控制到,

而真高潮係全條隧道收下放下,完全兩回事!

有時俾 d 女死命咁夾緊個隧道口,只係覺得佢夾痛條 j,
其實駛乜理囡囡真舒服定做緊戲
最緊要係比錢既我地覺得爽就得啦
真係世界變,嫖客覺得條 g 同佢做到有高潮!

以前都可能有嘅,果時大陸妹,見到香港人同港紙,兩隻眼核放光!如果你係香港後生靚仔,佢當足你係佢條仔咁做都唔奇!做完籃實你唔放,最好你私有化埋佢仲好!

而家!唔嫌你港燦多要求,港紙兌番人仔蝕埋俾你,收你幾舊俾你吊仲想點!
呢D人夾人緣啦
高潮會噴水 ................
反眼,好難扮好耐喎
leungleung2010 發表於 2015-5-28 22:57
反眼,好難扮好耐喎

反眼 is so easy job la.......those crazy chick's best trick

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-19 04:56