[一樓一] 尋大patpat囡囡

ffan 發表於 2015-7-3 09:59
回復 dragon8686 #38 的帖子

試過呢個陀地唔錯, 唔老, 個PAT大(但唔知係咪你地想要的咁大). 上次推車都好 ...

師兄佢同sammi比邊個好肉?
回復 Hungryboobs #42 的帖子

唔敢講, 兩個都好耐前幫襯. 佢後生過SAMMI, 樣唔係差, 以陀地來講咁年紀又有大PATPAT的確少見所以記得.
ffan 發表於 2015-7-3 09:59
回復 dragon8686 #38 的帖子

試過呢個陀地唔錯, 唔老, 個PAT大(但唔知係咪你地想要的咁大). 上次推車都好 ...

thx bro. i have seen her in person. her butt does not look that big.
ffan 發表於 2015-7-4 00:47
回復 Hungryboobs #42 的帖子

唔敢講, 兩個都好耐前幫襯. 佢後生過SAMMI, 樣唔係差, 以陀地來講咁年紀又有大PATPAT的確少見所以記得.

she is definitely younger that sammi.
回復 ffan #43 的帖子

師兄 請問佢係咪環吹呢?我想試佢好奈 見ad影到個屎忽好大 仲要係陀地
色皇 發表於 2015-7-4 12:00
回復 ffan #43 的帖子

師兄 請問佢係咪環吹呢?我想試佢好奈 見ad影到個屎忽好大 仲要係陀地

我只幫襯過一次, 係要戴套吹, 佢營運手法係埋單後同我講下次來可以唔載套同我吹.
回復 GreenAdventurer #23 的帖子

Alexis Texas is awesome man I like her too
其實伸有無好介紹?
大PATPAT..仲可以大力拍落去...先正
不過好少少女女俾...
成日見到d印印個pat好大,真係好吸引
PAT大推車正。
甘我又試下SAMMI先
喜歡大PAT
出街見到d女著摟屌裙或leggings現哂個pat出黎好正,好想從後入佢。來自: iPhone客戶端
kin_pet 發表於 2015-7-3 11:09
我都極度鍾意大pat,亦上過sammi,但佢唔算係好大pat既囡囡,只係比較圓

同意..........但佢唔算係好大pat既囡囡,
回復 ffan #39 的帖子

this ass is good wor
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 07:25