[情報] 陀地同好會

回復 sunn11346 #50 的帖子

我次次去親都係剩返最埋邊個間房有人
回復 ddmmss #62 的帖子

昨天去過。右邊第一間。囡囡休息。名YoYo。替工囡囡Ivy。
回復 丸子爺爺 #60 的帖子

師兄,我昨天去過。右邊第一間。囡囡休息。名YoYo。替工囡囡Ivy。
回復 sunn11346 #64 的帖子

多謝師兄提㸃。
回復 okok3232 #61 的帖子

Any good idea, want to eat too
好想知 kP 1F 右一得吾得 我見佢寸寸地無入過
好多陀北就有份
sunn11346 發表於 2015-8-6 12:47
回復 ddmmss #62 的帖子

昨天去過。右邊第一間。囡囡休息。名YoYo。替工囡囡Ivy。

你試嘅係替工???

始終大家同聲同氣易溝通
carof 發表於 2015-7-29 11:19
長沙灣位hk姐姐如何?

我都想知
apple 發表於 2015-8-6 23:24
始終大家同聲同氣易溝通

叫聲都有種親切感 感覺冇咁假
回復 ddmmss #69 的帖子

Yes. 師兄。YoYo 休息呀。替工都係港女。
試了4/F一個陀地女女,其實大家都係香港人,一定比較親切D,服務夠貼心,做到好足,佢為人好健談,有女人味,皮膚白滑,佢對36D大車燈真係特別正,雖然佢有點麵包臉,同小肥,個對腳又好長,有點似之前做過尖沙咀同荃灣嘅陀地icy,大波就係唔同既,愈揸愈正,
愈來愈過癮,侍浴技術好,大車燈夾腸正到冇朋友,番到床度,開始輕吻雙唇,繼而熱吻,狂吻,濕吻,佢再用口奶勻我全身,包括大脾內外側,而隻手識得掃我支棍,開始奶袋底,啜棍邊,奶袋,非環保吹,吹簫舌功真係惦,含到好深,直頂喉嚨又放番出黎,循環好幾次,感覺不一樣,我要求佢吹耐d都無炸型,真係好鬼舒服…收$480,响香B係算抵。
多謝師兄分享
hbeach 發表於 2015-8-7 12:12
試了4/F一個陀地女女,其實大家都係香港人,一定比較親切D,服務夠貼心,做到好足,佢為人好健談,有女人味 ...

左邊頭房阿RAIN
回復 ddmmss #76 的帖子

收$480,响香B係算抵

講緊香b 定 kp?
真陀地定陀北,咁平
noobzz 發表於 2015-8-9 03:51
回復 ddmmss #76 的帖子

收$480,响香B係算抵

KP,CHING係香B食到好嘢?
alanleung 發表於 2015-7-1 02:04
好掛住以前褔僑班local, 特別係Eva。唔知師兄們有咩好路數?

而家的陀地,是贵夾低質素的代名詞

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-19 12:18