心中的天使~長腿NaNa

回帖獎勵 +100 元錢

回復 一舊叉燒 #1 的帖子

長腿 very nice! 多謝分享

屁股幾正!

囡囡好似唔錯喎

聽落幾好呀

好似真係好正, 下次試下先

要去試下先得

師兄唱歌咁開心既..

有时间一定要try下

多謝分享

啲相睇落唔錯, 有機會要試一試

Not good service and price not cheap來自: iPhone客戶端
請問小費比左幾多,我前幾日上去收我小費300,不過唔係nana

睇師兄你點睇啦,我就無咩所謂,差100唔多,如果條女正正常常我都係比300,除左態度惡劣,因為我個人認為小費200是基本架啦,無論你有無多手或者有無派彩,因為人地都係靠小費生活,而且我認為小費唔係睇服務而決定,我之前睇過一個留言,小費係隨心,無明碼實價,同係大排檔食飯無咩分別,經常會見到時價兩隻字,依排經常係網上睇到小費問題,出黎玩咪自己衡量囉,撞到個200服務好既咪搵多幾次,比多小小,大家開心下囉,無謂為個100蚊而搞到唔開心,但如果條女態度唔得,例如黑口黑面,玩電話,按又無力,玩又唔玩得,緊係200啦,唯有當自己無咩運,下一次搵反相熟各方面都有保證或者自己鐘意既就可以

回復 boyyob123 #73 的帖子

不是明碼實價,少去為妙
takngaihk 發表於 2015-7-17 20:56
回復 boyyob123 #73 的帖子

不是明碼實價,少去為妙

師兄去開標明小費價錢加玩法?係就pm分享下啦
回復 一舊叉燒 #76 的帖子

前一兩個月上去有個技師同我講果度D女仔教佢小費200+100解甲
就係多得你呢D人,以前100小費跳到200,其實200仲可以接受到
而家200又變到300仲話隨心,要解甲300+100就真係接受唔到

因為人地都係靠小費生活
要解甲300+100+90分鍾350=750(仲貴過指壓)
指壓90分鍾都係550到(人地冇收小費又如何生活)

boyyob123 發表於 2015-7-17 21:44
回復 一舊叉燒 #76 的帖子

前一兩個月上去有個技師同我講果度D女仔教佢小費200+100解甲

指壓同樓上骨性質不同,點比?小費擺明係隨心架啦,300好多咩?我一星期按兩次都負擔得到,又唔係要你跟我比300,你可以比200架,又無人逼你既,我試過去同區某場,200可以玩到好放,但我去過一次就我再去,因為我認為那場的技師年齡,身材及樣貌唔適合我,我鐘意靚女又後生,身材又好,當然最好就服務都好啦,而且又按得,但試問邊到會有?就算有我依種普通打工仔根本玩唔起,所以我先黎依到玩,就係同我想要既大致符合,日日反屋企對住隻老虎唔煩都嫌啦,所以我係樓上骨玩左幾年,就只係想有個靚女同我按下,傾下計放鬆下,出個火,搵d女朋友感覺,又有新鮮感,不知幾好,如果想玩得激,你可以pm我,我介紹幾個場比你,但唔好對技師有太大期望

多謝師兄分享
身材很好,多謝分享。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-16 09:31