樓主: poupoud

台北品茶報告

個人工作室在哪裡會有呢?謝謝!
多謝師兄分享
谢谢分享,有机会也会去台湾试试
多謝分享
回復 poupoud #1 的帖子

這是廣告嗎

C HING 可以PM我嗎,我遲下會同幾個朋友去玩,但未玩過唔知頭唔知路,可以PM我介紹多D比我知嗎??謝謝
回復 nothingworst #19 的帖子

師兄,有無D好似club或酒吧的類型推介? 據我所知是有的,但都找不到資料
peterchunnn 發表於 2015-10-25 02:04
C HING 可以PM我嗎,我遲下會同幾個朋友去玩,但未玩過唔知頭唔知路,可以PM我介紹多D比我知嗎??謝謝

未夠分PM唔到...
Mr.TT 發表於 2015-10-25 12:14

師兄,有無D好似club或酒吧的類型推介? 據我所知是有的,但都找不到資料

CLUB主要有兩間比較多人,一間MUSE係四維路,一間MAC(前SWAY)係十全路,酒吧你指齋坐吹水聽LIVE個種?

師兄可以PM我哪個工作室嗎???好想去~
我都想知有咩個人工作室, 我下個月去啊.  
Room 18 d 女係咪得d ? 定babe 18 ??來自: iPhone客戶端
nothingworst 發表於 2015-10-5 16:39
本人搬左去台灣4年,老老豆豆比起係香港同大陸玩都偏貴...人工又唔係高點會甘奇怪!
如果一條佬黎玩可以提早 ...

謝謝分享
多謝師兄分享
多謝分享,十分實用

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-16 23:12