[唱K-GF] 中出討論區

回復 169cargod #43 的帖子

好羡霧你咁多次都環保到,我次次都唔成功,下次嚫囡囡唔留意,強環至得😆😆😆,因為我樣醜,
jhun88 發表於 2015-10-2 13:23
回復 169cargod #43 的帖子

好羡霧你咁多次都環保到,我次次都唔成功,下次嚫囡囡唔留意,強環至得😆😆😆,因為我樣醜,

你說強環,這樣條條女都可以,但小心比人打。
回復 169cargod #45 的帖子

點會比人打,交易中,要比錢,唔明,試過比人鬧,不過比咗茶錢無事,唔會條條囡都唔比,其實想偷環89啫,無理由,你環得,我唔得。
jhun88 發表於 2015-10-2 13:37

點會比人打,交易中,要比錢,唔明,試過比人鬧,不過比咗茶錢無事,唔會條條囡都唔比,其實想偷環89啫,無理由,你環得,我唔得。

其實加錢好多女都肯環保是付加多少,不果這就不是強環大家明賣明買事先說明交易
sst 發表於 2015-10-2 11:55
回復 LUNG0011808 #38 的帖子

水餃店有好多條女都可以中出

水餃店試過那位囡囡?
midstar 發表於 2015-10-2 13:45
現實就係太多
你樓上回你帖那種人
所以我咪話呢條帖 on 9

強國邏輯

強國邏輯,非常認同.叫雞叫到出血無謂.
當年有單新聞,有人在指壓塲樓下被打死.
囡囡也是普通人,也要別人尊重互相尊重,這樣大家才玩得開心,不要勉強人!來自: iPhone客戶端
回復 st618 #37 的帖子

春秋好似仲系春秋
日行一善 發表於 2015-10-2 21:54
回復 st618 #37 的帖子

春秋好似仲系春秋
天娜仲係春秋來自: iPhone客戶端
回復 midstar #47 的帖子

自以為元老果d 扮晒野 有乜資格話人o話人on9.........141你大晒!

人地發貼你話人on9 你有本事就 剷走佢
不知所謂 元老 自以為事 大晒?
玩中出冇問題
不過講到強環保真係頂吾須
同強姦有咩分別
回復 LEICAM8 #58 的帖子

其實我都係講悔氣話囀,點解人中得,我唔得,大家都係比錢,對我唔公平,唔會真係做強中,費是嘈起上來就唔開心,比錢都係想開心。
其實玩中出就搵返啲環保女,金多港99,金鑽31 92你上到去一定同你環保,絕對唔會看人比,人人有份。
jhun88 發表於 2015-10-2 13:37

强環等同強姦喎
LUNG0011808 發表於 2015-10-2 20:36
囡囡也是普通人,也要別人尊重互相尊重,這樣大家才玩得開心,不要勉強人!

十分讚同!!
回復 jhun88 #59 的帖子

你唔好以為好過引,我真係見過有條友比人用摺凳打斷手骨,個場仲醒返幾草野比個客添,個場最後問個客洗唔洗報警,不過佢話唔洗喎。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-14 11:52