[樓上骨] 寫明一次服務但最後出兩次有冇人試過呢??

900 元錢 回覆本帖可獲得 50 元錢獎勵! 每人限 1 次(中獎概率 50%)
N年之前試過, 個次女女一路按,一路講電話同佢條仔嘈交
之後就...........................
試過好多次,以前華豐女。次次比佢執兩劑,但都係收一次錢
一次都未試過
我一次都未試過

回帖獎勵 +50 元錢

141未試過一q價錢做兩次,反而樓上骨經常有
未試過,俾2x錢就試過
you are the lucky guy

回帖獎勵 +50 元錢

後生時就成日有,甚至叫去深圳按摩及去澳門,家陣小咗,但間唔中D usb冇大餐都會有大餐食。
有咁好待遇既師兄都應該幾靚仔或性技高超
回復 楊過925 #19 的帖子

可惜可惜!但再繼續分分鍾沉船
Usb跟141好唔同,usb點都要識按摩先留到客,去得二三次總有vas,有個囡囡熟左我去到先食大餐之後按摩,去到尾會出多次,有時機機有時大餐

回帖獎勵 +50 元錢

最多都係收平啲黎多次渣…
同女女熟左會俾 自己唔好意思所以放低多一百

回帖獎勵 +50 元錢

一次都未試過

回帖獎勵 +50 元錢

條女要再搞多次,即是証明你唔掂,佢未滿足,若然夠勁,佢來幾次高潮,那會要求再來一次。我以前快出嘢,經常郚比女叫再做多次,話搞到佢地興起但未能滿足,現在強了,一次就可喂飽佢地,搞到佢地要推走下一個客來休息
回復 luckymanwin #36 的帖子

真係未試過.
咁要睇下條囡囡咩質素同好唔好砌喇, 靜係佢爽而你無feel嘅就...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-22 19:04