[樓上骨] 寫明一次服務但最後出兩次有冇人試過呢??

900 元錢 回覆本帖可獲得 50 元錢獎勵! 每人限 1 次(中獎概率 50%)

回帖獎勵 +50 元錢

試過一次, HG 黎既
玩完一次之後, 在床上攬左陣...之後佢話有時間可以黎多次, 唔收錢~~
第二次之後先沖涼
回復 hapikc #1 的帖子

真羨慕師兄,我就一次都未試過!
回復 ffan #9 的帖子

Ching 好好g運喎
10年前試過.. 射左2次, 但收1次錢..
同當時知名尖沙咀.. 心怡。。因為第一轉快左出.. 2,3分鐘射左..   
但心怡好似唔夠皮..   問我可不黎多轉? 我話ok.. 但可否唔帶套做.. 佢都話可以..
因為岩射完, 我第2轉可以屌好耐都得.. 轉左2.3 個post..  我問心怡.. 我就射啦, 佢咁實我屎忽.. 叫住, 射入去啦, 射入去啦... oh..就爆晒d精液入去佢度lu.
事後, 着衫比錢.. 問佢今次收幾多.. 佢都係話500得啦.. 第二q係心怡自已想要.. 所以唔洗錢...

回帖獎勵 +50 元錢

可能我樣衰,未試過
如果隔硬計小弟試過三次,第一次係 cc, 扑完唔夠十分鐘話要我俾第二次,我話要休息下,囡囡隔硬吹硬然後坐女上

第二次都係 cc, 因為我接佢份正職放工,佢就 like 我,之後開房話唔收錢,我隔硬俾錢,果次之後私有化左一年,吊左一年從未試過收我一毫子,擺抵錢喺床頭佢會哭

第三次係HG, 超級美女剛下海,當時好紅日日 full booking,我分開幾日搵左佢三次,第二次做愛女上時佢問我愛唔愛佢,我以為佢想呃錢果啲所以冇答,第三次完事叫我唔好走留低陪佢一陣,我驚撞到下一個師兄尷尬所以即走。到佢最後一晚收工,竟然SMS我,叫我半夜去酒店陪佢(佢賺好多錢,Agent俾佢自己一間房),但我已經訓左,第二朝先睇到個SMS佢已經去緊機場。之後 keep wechat, 佢話下個月再黎香港純玩,叫我陪佢玩幾日,其間不斷叫我唔再叫雞,要忍住等佢,之後見面就在佢酒店房做,用0.03但穿套,我問可否內射,佢唔出聲所以我喺內面射,結果三日兩夜做左十幾廿次,當然唔使錢,因為事後佢同我講,我第二次去酒店找佢時佢已經愛上左我

太長,寫住咁多先
回復 亞洲果業 #67 的帖子

師兄係hg神呀

回帖獎勵 +50 元錢

回復 亞洲果業 #67 的帖子

CHING應該好靚仔,羨慕

回帖獎勵 +50 元錢

試過一次,好人做野,準備走架啦,但走唔到,又要熄燈扮冇人,齋等冇野做,咁咪flirt下條友,大家興起就冇啦啦車起上黎,跟住當然係整多q, 都走得個時諗住比多次錢,女女話晤收。。😎。出門口望下錶,原來攪左成兩粒鐘。。。
回復 Exone #51 的帖子

都係一次. 大家有FEEL就冇乜所謂唔收我錢了.

回帖獎勵 +50 元錢

試過一次
妹妹話今日第一次
好快就好濕大戰完沖涼果時我玩佢妹妹
佢就上套再黎
一次都未試過
玩左五年都無,層經有過繚我叫我再砌但我怕伏所以走左,今日先知原來咁多師兄有咁著數的野,宜家好後悔==
一次都未試過
禾刀想知
未試過呢,可能我吾夠靚仔
回復 hapikc #1 的帖子

比一次錢  之後都無比過錢

回帖獎勵 +50 元錢

試過搞完一次,沖涼又比佢卒硬,問我做唔做多一次,冇講收唔收多次錢,我又趕時間,所以唔知算唔算
未試過~

回帖獎勵 +50 元錢

試過一次咁大把咋

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-22 12:22