[一樓一] 沉船問題

玩還玩..真係要學到抽身///
小劍神 發表於 2016-7-14 15:44
我沉過一個,一聽到佢做替工就去搵佢,上次聽佢講同條仔分手又出來客串替工仲以為可以同佢講我真系鐘意佢,點知佢同我講吾好鐘意佢。

我以前果個都係咁講,但結果俾我打動左。
做呢行既女仔,你問10個有七個都會咁答你
回復 pc10-1 #43 的帖子

冇啦 過左呢次之後咁多年 我冇再做過咁白痴既野啦
包條女幾多就幾多 時期完左就走.....

不過 有時都想自己有番以前果種傻同天真.....
回復 tenkaranbu #30 的帖子

睇得出Ching你係性情中人…我都經歷過....船沉1次已夠......
有錢沉下
回復 Arisa #42 的帖子

我都後尾試過打俾佢叫佢出來飲嘢,最後佢話吾方便,叫我以後吾好在搵佢
never think 141 girls will love you. they just love your money .
沉同騷擾其實只係一線之差。好多年前,試過有個相熟嘅女女,有幾次收工都叫我去接佢,佢唔系冧我,而係话有個傻佬客,每晚響佢返工樓下等佢收工,叫我扮佢男朋友趕個傻佬走。

講真佢地搵男朋友,都唔會系呢啲地方搵啦,所以唔好曬心機,同埋唔好再騷擾人啦。

我最多會幫襯多啲 x 2
路...過...學野
回復 我愛田甜apple #1 的帖子

有時不是你想沉便有得沉,我這個因知道最終都會沒有結果,反而不給你機會,始終都只是熟客的関係,走不出房間,幾經辛苦現在才叫做朋友,她沒有知我沉而屈我錢,相識也快三年了,這單沉的感覺很是痛苦,有時恨不得她一刀坎下來,起碼曾經擁有過來得痛快。

回復 vv--vv #54 的帖子

經歷過一次已經是很痛苦,又傷財又傷身。所以做熟客好過做短暫的水泡。這是一個痛苦和刻骨銘心的事情。要汲取教訓了。忘記這些經歷都不是容易。其實會諗反都好傻。你對囡囡用心,囡囡就同你講金。現在用嗰啲錢嚟玩多幾件囡好過。
只要知道量力而為,知進退,愛過痛過都是人生的經歷,識正常女仔也一樣會分手,開心過最重要

回復 vv--vv #1 的帖子

唉……我承認我係沉左,起初段時間佢因放M假而同我出過幾次街睇戲行街食反,我亦間中有比過錢佢,五百,一千咁,因為知道佢環境吾好,希望盡小小綿力,亦試過特登收工後幫佢買飯上去同佢一齊食,當時我真係好開心,直到有一次佢話我吾應該對佢咁好,佢亦冇能力去償還呢D人情債比我,我順勢向佢表白我心意,但佢話只會當我超越左好朋友嘅関係,但就吾會去到拍拖嘅関係,因為佢話係吾會談感情,其實之後都有联絡有出街食反,亦知道仲有幾位師兄同我一樣,佢亦有同其他呢幾位師兄出過街咁,亦有收過佢地買嘅禮物,亦有買飯上去比佢,每當我問起,佢就好不耐煩咁答我,所以就係吾拍拖吾談感情,因為好煩,好憎要解釋……
百佳黃老太 發表於 2016-7-14 11:36
師兄, 雖然大6妹有啲(好多)都係貪錢。。。。出得黎做都係為咗錢。。。唔會為興趣掛。。。但係有無諗過 ...

講得好好,非常認同,咪累己累人
做得呢行D女大部分都只為錢,但有少數為錢之外亦算心地善良的,所以同囡囡有feel想進一步唔係問題,但你要先做好心理準備去面對將會發生嘅所有,即是要做到隨遇而安而且識得醒,你要知道你既對象唔係普通女仔!
呢個post好高質喇。
出得嚟玩,自己控制到就開心,控制唔到就傷心又傷身。
師兄呢個post,有好多真心回應。
學到嘢。thx(離咗題sorry)

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-18 20:00