犀利士

效果不错,就是有些头晕

回帖獎勵 +100 元錢

以前試左隻轟天炮!十分正!射完好快又硬,有效六、七個鈡,屌到打晒
, m2 ]0 S, z% Z( ~' u空炮一陣照硬番!但近年揾唔番

我朋友是在藥廠工作的,所以可以私下找他訂購。但是我通常也是集埋幾個朋友然後才一併訂購。因為每項藥物也是有記錄存放數量。但是我個廠friend 同我講,預早幾天告知他,便有計仔搞掂。1 Z/ T/ z+ T% v1 V9 E7 ?8 C
師兄們若是有興趣可以pm,或加我好友聯絡

seems a good choice, but v gives harder penis

我想試試,Where可買?求大大指引,感激感激。
回復 愛愛東方 #1 的帖子6 [! ?% y: x, M0 M: w
/ W% J1 u( f2 m5 t4 ^- i
食後令我頭痛-

感覺犀利士比威爾剛少D副作用

回復 Ejcautions #23 的帖子
! S# ?) N9 p+ ?8 ?/ G. Q, M$ d3 `
ching,想買請聯

Do they really work?

回復 Ejcautions #23 的帖子# H' K# b% g2 I5 }2 E! Q

+ l. ]+ y& c# e; z& x! J師兄,你不要在這做假。

5 _" M% V9 R, M0 S. v3 q! Z應該唔會有兄弟咁on9中招卦!買药姐!講到
5 E+ Y9 W7 @* b" Y) [, \; P3 s5 p咁撚神秘咁巴閉!去熟D嘅药房唔難買!一係睇9 e, N2 u# Q# I# O( }
開相熟医生叫佢寫張医生紙!就係咁简單

回復 wk5678k #2 的帖子
& B5 K9 W: S. u7 w4 L* Y
7 c8 }# h9 _: p" V9 N: l多謝分享

baja40 發表於 2016-8-22 01:22 4 B; w( I. K, D0 I: h
回復 wk5678k #2 的帖子8 p9 K2 q5 u* i

* F  I- k4 j/ _- r威而剛  

9 `( D8 A: B8 x( X% U! {+ }5 P/ l食後令你頭痛, 一粒??

愛愛東方 發表於 2016-8-22 15:26
! l8 t1 R% `% \, m/ B' x9 z8 O回復 BallBall88 #4 的帖子. o# t+ h. @' d+ L- w: V% V
$ G  x( n3 e! A9 U- k
深記,四百。

7 L+ Z) L9 D; W2 X7 d" J1 NC H 可以PM我地址嗎 ?

Good.     

BallBall88 發表於 2016-8-22 00:56 6 o6 _' l, i- R0 c2 o
回復 愛愛東方 #1 的帖子+ b- D! {  s$ A6 K
+ P& U: w# j9 P4 l- c# }
請問邊度買同價錢?
  }/ B/ e. F% x, x* \
有R字的藥房有得賣,試去新蒲崗,
baja40 發表於 2016-8-22 01:22
5 _  |5 G- ^" J% J8 K; e+ {/ b回復 wk5678k #2 的帖子( R0 A: `3 y0 c+ `8 j

& C' O& |' e+ k威而剛  
9 Z* ?. s% |8 {7 }$ G( S& S% i
每人感覺不同
回復 愛愛東方 #1 的帖子
( d. L* J9 _" u" X
, v; `2 G& R8 A& L" g5 y試下新蒲崗幾間藥房啦,有求必應

犀利士很不錯!   台灣很容易買  藥房正品

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-9 19:30