[吹水] 初哥哥 錦邦(KP) 不設權限 分享吹水區 Post 8

回復 ddmmss #56 的帖子

搵得雯雯,預左被吸乾啦
Thanks 吸乾 report
4f left 直望是否之前左一嗰個?
回復 GreenAdventurer #64 的帖子

佢果套全身黑網衫真係唔係次次頂到
師兄請問雯雯係幾樓幾室
回復 GreenAdventurer #67 的帖子

雯雯久不久返食,chloe其實未食過;有冇其他師兄有高見
回復 GreenAdventurer #69 的帖子

Really?咁要會一會chloe
師兄有冇chloe地址?
回復 SuperTee #61 的帖子

雯雯幾時返油麻地啊
400蚊平好多
回復 上環遊客一名 #71 的帖子

6 樓 B 室,連我尼D新手都隨便查到
CHING你真系太懶啦
回復 shjerry #73 的帖子

唔該晒你先師兄
bestpkman 發表於 2016-10-24 13:42
4f left 直望是否之前左一嗰個?

不是,但幾好味,靚女,嬌小玲瓏有波,收音機揸乾你
不過非陀地

頭先 6 點洗左幾層       
8樓        左2 樣唔錯 幾好波 ,傻大姐咁,問佢價錢佢話 "600呀哈哈哈" ,不過棚牙…
7樓        琳琳房 好大叫床聲唔知係咪佢
4樓        CANDY房係替工  好似周圍替 問佢價錢  細聲到幾乎聽唔到 吹漲
              KOEY房係替工 樣OK 有波  樣幾似陀地但已有師兄話唔係
3樓        A房都係果個陀地,阿J有返,3人組係 JESSIE
2樓        ANNIE 一開門…哇…乜咁大波,35 或 36 冇 F 都有 E,樣正常,皮膚又夠白,下次應該會試
              雯雯,CAT都有返
1樓        小喬房一直請稍後,DANCER及日本妹冇返,HANNA(即以前7樓AMY)有返

結論 : ANNIE 及 KOEY替工就咁睇外表可以一試,至於服務係點要等其他師兄報告,感謝收看        
有冇師兄知Jessie聽日會唔會返工
ericlee 發表於 2016-10-24 19:49
不是,但幾好味,靚女,嬌小玲瓏有波,收音機揸乾你
不過非陀地

新囡囡嗎?
kenneth709394 發表於 2016-10-24 19:58
頭先 6 點洗左幾層       
8樓        左2 樣唔錯 幾好波 ,傻大姐咁,問佢價錢佢話 "600呀哈哈哈" ,不過棚牙 ...

七樓琳琳如果門口無寫明替工,多數係佢本人。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-19 22:10