樓主: william2004

[唱K-GF] 西記現場報道

多謝師兄分享
多謝師兄
千千好玩嗎?
回復 bellyfai #63 的帖子

好玩...口技好正....做face fuck性奴一流
中出千千仲正,夠反應.射晒入佢子宮!
回復 devilsfighter #65 的帖子

佢應該無環保wor, 點中出?
我自己就鍾意玩顏射...
回復 bigdickknight #66 的帖子

有呀!我昨天先環保中出完佢!
回復 devilsfighter #67 的帖子

哇...升左級添....勁啊師兄!!!!
Wow 玩到咁大!
回復 bigdickknight #68 的帖子

有冇升級就不知道?不過跟她咁多年都是這樣做的.
回復 devilsfighter #70 的帖子

咁多年???? 呢兩三年我都玩過佢唔少過廿幾次, 佢主動戴袋wor!
係覺得佢玩face fuck好正...

我記得寶玲就主動環保....
回復 bigdickknight #71 的帖子

寶玲就唔洗講啦!但她打啲KY水太多了,好容易弄到衫褲,反而千千就不會,我又無考究過她是否有跟其他人環保喎!但我玩什麽場都一定是環保嗰噃!你看我回其它啲Post就知啦!
回復 devilsfighter #72 的帖子

請問師兄有冇中過招?

師兄堅勁!!!! 環保先鋒!!!!!!!!!!!

師兄有冇去指壓場玩?大家交流下
Pm左你,謝謝
環保無中真係好lucky

寶玲直情後花園都可以環保啦, 但真係好唔掂, 佢俾番錢我就差唔多
決定今日去找敏儀 玩夾腸 唔知撞唔撞到 好玩隔離枱

點解d囡囡肯同你環保?好多場都冇
回復 jcfinding #77 的帖子

寶玲真係西記鎮山之寶, 經常改名扮新女!
肯後花園環保中出, 真係好博名 (各位勇士brother係玩命)

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-16 17:40