[按摩推拿] 識左條骨妹,想約炮.點做好?

想去就去,厭麻煩就無得講了
下次揼果時問下佢啦。 點都係要問先知㗎啦。

我試過差不多揼完。我拖住佢手仔直接問可唔可以搞埋。開始時都都少少扭扭擰擰。手推進到大脾內側都冇咩縮。摸下摸下摸到佢都慶慶地。佢最後自己除底底拿高件衫就嚟啦。如果冇準備。佢又點會係籃仔果度有兔兔吖。最緊要溫柔dd。氹下氹下。唔好太猴琴咁試下刀囉。
回復 Devil009 #1 的帖子

上到深圳姦左佢
下次幫佢揼返...
回復 Devil009 #1 的帖子

同佢好熟, 乜性話題都講到, feel 到可以 Free of Charge 就問佢: 出嚟友誼波?  

feel 到佢乜都講錢 就問佢: 出嚟私片, 幾多錢?  

大不了, 佢以後 Block 咗你...
呢三幾年遇過十幾個呢類同佢行街睇戲食飯(只在香港)7日骨妹,全部都卜過晒,有 free of charge, 有要charge(多少也不介意,有時加多一兩個鐘就可以),全部30以下。出去玩70%,費用我全包,小部分就我出雞佢出鼓油。但全部AA制我就真係一次都未試過。
gary67 發表於 2017-4-25 13:32
呢三幾年遇過十幾個呢類同佢行街睇戲食飯(只在香港)7日骨妹,全部都卜過晒,有 free of charge, 有要charg ...

同你AA完之後做幾多個客先補得番數?
回復 newboy #28 的帖子

要做幾多客? 最多一次洗左千三,四蚊,最少果次三百蚊都冇。如果AA以中位數每人平均都係300令蚊咋,佢做一個鐘拆左之後都賺200-400左右。(佢係骨女唔係企企)
其實可以開口光明正大問清楚,可以出到來先問都得,要錢咪比錢囉,酒店就一定要租架啦,除非佢帶你回家玩姐。唔使驚,條女如果lum你就唔使錢,吸水既,始終會吸死你
好想搵到條出去玩可以AA制嘅囡囡,因為從未試過!
你諗下條女係自己心中值幾多錢一q先
開個價問下囉!!其實好多大陸妹有錢就掂架啦
場唔做得去開房錢就緊係要洗多幾舊架啦!!
Ching 堅有,仲等咩
直接問價啦
留名學野
好詳細好用心啊
問佢價囉
試下溝下佢,佢俾吊最好,要錢就睇下俾幾多錢,咩都唔得既就算啦,唔好浪費精神時間金錢,可能佢只當你係雞虫而已
我都覺得直接問價好過,又直接又唔洗煩
回復 (~^0^~) #15 的帖子

有意思的歌

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-18 02:04